Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Да играа во Албанија, сигурно ќе беа јајцувани. Ние сме ипак цивилизиран народ :ROFLMAO:

Чекајте малку другари, и Бентеке бил Белгиец? :eek: Значи стварно јаки се овие маму им е..., кај ги извадија сите овие играчишта? :unsure:

Чекајте малку другари, и Бентеке бил Белгиец? :eek: Значи стварно јаки се овие маму им е..., кај ги извадија сите овие играчишта? :unsure:
Imigrants do wonders.

Имигранти им се: Компани, Бентеке, Лукаку, Фелаини, Наинголан, Чадли, Дембеле, Витсел... Воглавнo цела офанзива.

Затоа викам јас дајте некои црни копита ко овие што имаат да собереме барем да не не јадат на физички план противниците :@

бразилци има со лопати да риниш,арно ама треба да се плати тоа,ние сакаме со гага на големо натпреварување........

Абе иначе стигнаа белгијците? Има шанси бар да се видат...?

Имигранти им се: Компани, Бентеке, Лукаку, Фелаини, Наинголан, Чадли, Дембеле, Витсел... Воглавнo цела офанзива.

Затоа викам јас дајте некои црни копита ко овие што имаат да собереме барем да не не јадат на физички план противниците :mad:

Овој Бентеке може е од Шутка. Тие узиланти бегаваат за Белгија.

Добар систем си направија белгијанциве освен Ван Бујтен и уште 2-3 други постари овие се сите една генерација т.е играа претходно во у21 селекцијата а сега се во сениорската и се знаат сите како играат . Иначе настрана тоа што пола репрезентација им се со татко или мајка од друга земја , исто има и во француската репрезентација , сега нашите соседи Хрватите си зедоа бразилец во репрезентацијата , за кај нас требит да пуштиме некој во бразил да купит 10-15 деца мали можда ќе излезит од нив еден Роналдињо :D

Затоа викам јас дајте некои црни копита ко овие што имаат да собереме барем да не не јадат на физички план противниците :mad:
Освен Бентеке,другите се полноправно и 100% Белгијци.Не знам зашто некој играч кој бил роден во Белгија но неговите родители се од друга држава го сметате за некаков втор ред на граѓанин во таа земја.

Освен Бентеке,другите се полноправно и 100% Белгијци.Не знам зашто некој играч кој бил роден во Белгија но неговите родители се од друга држава го сметате за некаков втор ред на граѓанин во таа земја.
Не збориме за граѓани од втор ред , не сакав така да звучам само не се чистокрвни Белгијци ако правиме муабет, е сеа ако се осеќаат како такви тоа е друго. Иначе Лукаку стави на Твитер слика од знамето на Конго и пиша proud of my country. Што значи не се осеќа баш Белгиец, сега за сега, што нормално ако дава 100% за репрезентација мене не би ми сметало ако сум од Белгија и игра за моја репрезентација.

^
Не го хејтаат тој систем туку онака спомнаа. Само friendly banter.
Побогу па ние 4то место завршивме благодарение на чистокрвниот македонец Лестер МекКејлеб од Липково па сега овдека да хејтаме нешто.

Не збориме за граѓани од втор ред , не сакав така да звучам само не се чистокрвни Белгијци ако правиме муабет, е сеа ако се осеќаат како такви тоа е друго. Иначе Лукаку стави на Твитер слика од знамето на Конго и пиша proud of my country. Што значи не се осеќа баш Белгиец, сега за сега, што нормално ако дава 100% за репрезентација мене не би ми сметало ако сум од Белгија и игра за моја репрезентација.
Епа ако рачунаме така и голем процент на скопјани се рачунаат како династија,демек живееле 10 века итн,но сепак на лето ќе отидат до в село,или од градот од кај што потекнуваат,ќе постираат нешто итн.Те влечат корените тоа е јасно,но сепак тие штом се родени во Белгија,барем јас ги рачунам за белгијци а не за конгоанци.
Не знам за вас,но мене ми е глупо да го рачунам некој што бил роден во различна држава за разлика од неговиот татко, да биде малку подоле од тие "чистокрвните" во дотичната држава.:icon_mrgr:

Ајде утре да го видам Бујтен како ќе игра,ако игра како што игра последно време ќе биде опасен од слободни удари или корнери.:rolleyes:
Имам некое чувство што ми вели дека Пандев ќе даде гол,добар беше на последниот натпревар со Наполи.(y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom