Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Imigrants do wonders.Чекајте малку другари, и Бентеке бил Белгиец?Значи стварно јаки се овие маму им е..., кај ги извадија сите овие играчишта?
![]()
Imigrants do wonders.
А ние нашиве ги фаќаме на граници и ги враќамеImigrants do wonders.
Имигранти им се: Компани, Бентеке, Лукаку, Фелаини, Наинголан, Чадли, Дембеле, Витсел... Воглавнo цела офанзива.
Затоа викам јас дајте некои црни копита ко овие што имаат да собереме барем да не не јадат на физички план противниците![]()
Ќе може да се видат утре во 20:45 на Филип 2Абе иначе стигнаа белгијците? Има шанси бар да се видат...?
Освен Бентеке,другите се полноправно и 100% Белгијци.Не знам зашто некој играч кој бил роден во Белгија но неговите родители се од друга држава го сметате за некаков втор ред на граѓанин во таа земја.Имигранти им се: Компани, Бентеке, Лукаку, Фелаини, Наинголан, Чадли, Дембеле, Витсел... Воглавнo цела офанзива.
Затоа викам јас дајте некои црни копита ко овие што имаат да собереме барем да не не јадат на физички план противниците![]()
Не збориме за граѓани од втор ред , не сакав така да звучам само не се чистокрвни Белгијци ако правиме муабет, е сеа ако се осеќаат како такви тоа е друго. Иначе Лукаку стави на Твитер слика од знамето на Конго и пиша proud of my country. Што значи не се осеќа баш Белгиец, сега за сега, што нормално ако дава 100% за репрезентација мене не би ми сметало ако сум од Белгија и игра за моја репрезентација.Освен Бентеке,другите се полноправно и 100% Белгијци.Не знам зашто некој играч кој бил роден во Белгија но неговите родители се од друга држава го сметате за некаков втор ред на граѓанин во таа земја.
Епа ако рачунаме така и голем процент на скопјани се рачунаат како династија,демек живееле 10 века итн,но сепак на лето ќе отидат до в село,или од градот од кај што потекнуваат,ќе постираат нешто итн.Те влечат корените тоа е јасно,но сепак тие штом се родени во Белгија,барем јас ги рачунам за белгијци а не за конгоанци.Не збориме за граѓани од втор ред , не сакав така да звучам само не се чистокрвни Белгијци ако правиме муабет, е сеа ако се осеќаат како такви тоа е друго. Иначе Лукаку стави на Твитер слика од знамето на Конго и пиша proud of my country. Што значи не се осеќа баш Белгиец, сега за сега, што нормално ако дава 100% за репрезентација мене не би ми сметало ако сум од Белгија и игра за моја репрезентација.