Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Па сигурно има, нема шанси да ги продале сите влезници.

И зошто не почне тука да се практикува, да се отвора тема за секоја утакмица на репрезентацијата? Вака во една превише е набутано се во едно.

И зошто не почне тука да се практикува, да се отвора тема за секоја утакмица на репрезентацијата? Вака во една превише е набутано се во едно.
Ко ќе се пласираме на СП или ЕП тогаш ќе отвараме теми. Сега нема потреба. :)

Компани изгледа не игра, на негово место Ван Бујтен. Штом е вака работата мислам дека треба Чеде да стартува со мали и брзи напагачи, без Јахович. Спор е као желка Ван Бујтен, мора да го искористат тоа, јас би го ставил и Пандев најистурен да иде директно на него, ама нема кој да креира после..

Абе и јас како Албанец идам да ја следам мак. репрезентација во фудбал кога имам услови затоа што ме интересира фудбалот без разлика кој игра,а да идам да гледам кошарка дури и финале да е ќе одам без мерак затоа што немам некој симпатии кон тој спорт.И мене секако ми е мило кога тепа мак. фудбал.реп. дури и кога нема албанци ама сепак тоа кога се пее анти-алб.тоа не е морално спрема тие играчи кој играат за репрезентацијата иначе вака по клубови и така не следам многу таму сепак не се игра за репрезентација што сакат и кој сака нека пее.

И сам кажа дека одиш за фудбалот, Што те интересира, нека пејат што сакаат. Гледај си што се случува на терен. Такви работи имало и ќе има, секогаш. И од едни и од други. Ако чекаш да се прекине со тоа, никад нема да стапнеш на стадион во наредните 50 години.
--- надополнето: 21 март 2013 во 12:58 ---
А како сакаш ти од Кавадарци на пример, да дојдеш во Скопје, да поминеш 7-8 саати таму, да одиш на утакмица беспари и да се вратиш дома сит? Па секоја потреба, т.е. желба чини пари. По која математика сакаш тебе да те кошта исто како некој шо живее во Карпош да речеме? Во таков случај тебе уствари пропратните работи ти се проблем, а не картата. И на крај краева, ако не можеш да си дозволиш да идиш од друг град и да потрошиш 1000-ка нема и да одиш. И јас не бев на екскурзија ни во средно ни на факултет, затоа што немав пари, за разлика од моите соученици. И шо требаше, да им се молам да доплатат уште едно место за мене? :eek: Секој според можностите, ако имаш оди, ако не ќе гледаш на ТВ. Simple as that. Нигде во светот нема “социјален“ превоз, јадење и карти за на фудбал. Deal with it.

Затоа што секоја потреба чини пари, треба да се има во предвид дека тие што би дошле на стадион, не мора да се само од Скопје, па картата им е таман.

Абе Мирко Ивановски е топ за отскривање и да влета во 100% можност, само реализацијата што му е слаба тоа е друга работа. За брзина може да се искористи и Хасани во таква поставеност...а и е добар реализатор, ама Чеде си знае најдобро.

Сум го сонувал натпреваров со Белгија. Ама не како сум бил на стадион, туку сум го гледал на некој шугав стрим
И сме воделе 1-0, па 2-0! И почнал да јебе стримот и се исклучил. И после 40-тина минути конечно се вклучувам и гледам 2-5 за Белгија! Ебати кошмарот ебати... :pos:
Значи 1/2 да ја пуштиме :D

Ивановски треба со декрет да се забрани у репрезентација бе :icon_mrgr:
По тоа што го имам гледано од него, не го бива ама баш за ништо. Искрено се надевам дека ке најде клуб кај што ке игра регуларно и да имаме уште една опција за во напад.

Да не знаете когај се затвараа портете на стадионот утре ? Да не отидем прекасно па да „пољубим врата“ или прерано па да цркнем од досада пред да почне утакмицава... :)

Да не знаете когај се затвараа портете на стадионот утре ? Да не отидем прекасно па да „пољубим врата“ или прерано па да цркнем од досада пред да почне утакмицава... :)
Баш да би бил на твое место би отишол порано..големи ѕвезди има, би сакал да видам загревање и слично.

Сум го сонувал натпреваров со Белгија. Ама не како сум бил на стадион, туку сум го гледал на некој шугав стрим
И сме воделе 1-0, па 2-0! И почнал да јебе стримот и се исклучил. И после 40-тина минути конечно се вклучувам и гледам 2-5 за Белгија! Ебати кошмарот ебати... :pos:
Вакви кошмари ни Чедомир Јаневски нема:D
П.С ако во прво полувреме ако сме воделе а во второ ако сме губеле тоа не е веќе кошмар туку реалност над 5 пати во последните години се остварува тој "кошмар''.

Баш да би бил на твое место би отишол порано..големи ѕвезди има, би сакал да видам загревање и слично.

Абе ја би ги пцуел, поготово тоа Азарот.... Како и да је, не је бш до мене ради тоа што идем со чичко ми, а он не је чуек шо сака да чека.

Стигнаа Белгијците, само што им го видов автобусот

Што не ги мавна со некое јајце :icon_mrgr:
:ROFLMAO:

Кажете ако се знаете со некој кувар од хотелот, да им ставиме млека со афлатоксини или рицинус во супа :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom