Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе луѓе имате некој информација кога имаат тренинг Белгијциве денеска или утре и во колку сатот?
Фала
Чист промашај е ова со маскеве ама нема везе, не ми се свиѓа ни ова со рисојве, одувек тимот би ЛАВОИ, а навивачите биле фалангатa, мада тоа е, политика....
Белгијците имаат прекар ѓаволи па може го консултирале Г.Г. Стефан во врска со животното кое е потребно за да се добие криптонит ефектот.
Кој фати топка тојМогуќе, не помислев на тоа, ме стае у двоумење сеа.
Како и да е, кој играч белгијски ќе биде најпцуен утре според вас ?
Доколку победеле секој православен фудбалер од МПЦ ќе добиел џип по избор. Само Демири, Хасани и Ибраими ќе мора да се плеткаат со ИВЗ.Белгијците имаат прекар ѓаволи па може го консултирале Г.Г. Стефан во врска со животното кое е потребно за да се добие криптонит ефектот.
Могуќе, не помислев на тоа, ме стае у двоумење сеа.
Како и да е, кој играч белгијски ќе биде најпцуен утре според вас ?
Jaс вчера Лазевски го слушав кај шо збора српскиЗашто Тодоровски не знае македонски? Сеа слушам интервју на Шител и гледам збори српски...![]()
Зашто Тодоровски не знае македонски? Сеа слушам интервју на Шител и гледам збори српски...![]()
Затоа што живее во Србија, таму е и роден, македонско потекло има само.![]()
Даниел Георгиевски...Па Даниел Георгиев е роден во Австралија, таму и живеел цел живот па збори македонски. Тапа е ова со „србиве“...