Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако им смета, едноставно е, нека се откажат од репрезентативниот дресСе убаво ама навивањето против Демири и Ибраими ми е „дно„ .
До кога бе ќе се нема критериум и осет да се дели доброто од лошото. Па дечките играт подобро и со поголем ангажман од повеќето репрезентативци и со сиот факт дека играт под знамето и боите на Македонија заслужуваат од мене екстра респект. Па колку и да сака човек да се интегрира и да покаже некаква почит толку повеќе се вреѓа и омаловажува.
Па уште тука читам малку било не било многу. Ставете се само во нивна ситуација.
Ако им смета, едноставно е, нека се откажат од репрезентативниот дрес![]()
Пољубац и до тебе
се ставаме секоја недела кога ни палат знамиња во тетово, дебар, струга, гостивар и кој знај каде не, кога ги тепаат луѓето на сред бел ден, кога кршат автобуси и ги напаѓаат патниците, кога бараат голема албанија и обединета албанска лига. доволно е или сакаш уште?Се убаво ама навивањето против Демири и Ибраими ми е „дно„ .
До кога бе ќе се нема критериум и осет да се дели доброто од лошото. Па дечките играт подобро и со поголем ангажман од повеќето репрезентативци и со сиот факт дека играт под знамето и боите на Македонија заслужуваат од мене екстра респект. Па колку и да сака човек да се интегрира и да покаже некаква почит толку повеќе се вреѓа и омаловажува.
Па уште тука читам малку било не било многу. Ставете се само во нивна ситуација.
Абе нив не ги засега тоа, битно Агим дал гол. Агим, Хасани и Демири, ќе бидат предводници до патот кон Бразилсе ставаме секоја недела кога ни палат знамиња во тетово, дебар, струга, гостивар и кој знај каде не, кога ги тепаат луѓето на сред бел ден, кога кршат автобуси и ги напаѓаат патниците, кога бараат голема албанија и обединета албанска лига. доволно е или сакаш уште?
па и биле увредени. преку таквото ако се увредени. акоим смета нека не играат за репрезентацијата било кој, а ако на некој друг му смета, нека се иссели од државата.
ме интересира и дали од 5000 навивачи во тетово 4900 се кријат ко нашите, да не бидат забележани и ИСКАРАНИ од некој си таму, или сите се силат и ни покажуваат националност во наша држава?А што да правиме сега ние што од 5000 публика се нашле 100 души кои го скандирале тоа а останативе не го прифатиле и го игнорирале. Наместо критики ајде малу пофалби за останатите 4900 гледачи кои му дадоа најголем и заслужен аплауз на Ибраими. Еве Ибраими нареднава утакмица нека пропее два збора од химната немора повеќе и гарантирано нема 'ш' да се чуе а камоли некое скандирање.
се ставаме секоја недела кога ни палат знамиња во тетово, дебар, струга, гостивар и кој знај каде не, кога ги тепаат луѓето на сред бел ден, кога кршат автобуси и ги напаѓаат патниците, кога бараат голема албанија и обединета албанска лига. доволно е или сакаш уште?
па и биле увредени. преку таквото ако се увредени. акоим смета нека не играат за репрезентацијата било кој, а ако на некој друг му смета, нека се иссели од државата.
Демек Ибраими игра за Македонија зашто ја сака?Ај дојдите во Гостивар и Тетово и прајте се заебани фаци и патриоти, ве молам.
Научете да не мешате политика во спорт, аман! Глеам па на Фејсбук, убаво им пееле викаат, не ја знаеле химната и не ја пееле
Тоа Пандев до вчера не ја пееше, сега за тоа се фаќаат.
Додека играат добро и даваат се од себе за МАКЕДОНИЈА, ич не ме боли ташакот дали се Албанци, Каменковци, Турци или Данци.
Ибраими е нашиот најдобар поединец моментално и треба да се почитува. Исто ко што сељаците од Шкендија пејат анти македонски песни, а прво голманот е Македонец и некои наши индивидуалци го прават истото.
Демек Ибраими игра за Македонија зашто ја сака?
Си игра како што треба зошто од тоа му зависи идниот трансфер, не бладај глупости.
За секој фудбалер, репрезентацијата е отскочна даска![]()
Не праам муабет за Попов и Пандев, и да Македонци се они, и имаат кредити поради тоаКолку што игра Ибраими од што сака, толку игра и Пандев. Тврдам. Истото важи и за Попов.
Само има една разлика. Овие се чисти Македонци, Ибраими не.