Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Нишо посебно не вика. :D
На една од најпосетуваните спортски веб-страници во Шпанија е поставено видеото со потегот на Ѓуровски, со наслов 'Дали овој обид е најсмешниот потег во историјата?'

Нишо посебно не вика. :D
На една од најпосетуваните спортски веб-страници во Шпанија е поставено видеото со потегот на Ѓуровски, со наслов 'Дали овој обид е најсмешниот потег во историјата?'
абе добро насловот успеав да го преведам ама коментарот ми интересираше :)(y)

http://ekipa.mk/News.aspx?newsId=14456
Хасани не ги поминал медицинските прегледи во Динамо :facepalm:
Врати си се во Шкендија дур ти е време, пошто такан ќе ти поминат годините во кои треба стандардно да играш :facepalm:

Да го земеме место Гаго? :icon_mrgr:
Не бе и двајцата во тандем :D

Незнам кој се сеќава, јас уште кога замина за Германија рков дека нема да успее во странство и после некоја година ќе се врати во Македонија и ќе носи црвено-црн дрес ама тоа нема да биде дресот на Шкендија :icon_mrgr:
Се префорсира што отиде во Германија. Швајцарија или Холандија му беа пдообар избор...

Не бе и двајцата во тандем :D

Незнам кој се сеќава, јас уште кога замина за Германија рков дека нема да успее во странство и после некоја година ќе се врати во Македонија и ќе носи црвено-црн дрес ама тоа нема да биде дресот на Шкендија :icon_mrgr:
Се префорсира што отиде во Германија. Швајцарија или Холандија му беа пдообар избор...
Абе можеше да успее и во Германијаа, он се заеба што отиде одма да лапне голем залак. Подобро ќе му беше на пример да оди во Германска втора лига, ама битно да игра константно, и после полека полека ќе напрадуваше, а овака со неиграње утакмици тапка во место.

А тебе те нема во Ѓорче, кој ќе ни даде извештај јеботе? :D

А тебе те нема во Ѓорче, кој ќе ни даде извештај јеботе? :D
Работно ми минуваа тие саати, мада со снегов и онака неможев да се спуштам од кај мене :D А и не се одиграл мечот :icon_mrgr:

Не требаше да се брза толку Хасани. Кога веќе реши да ја напушти Шкендија, не требаше да одбере тим од рангот на Волфсбург. Се знаеше дека ќе грее клупа, па и баксузен искочи, таман почна да настапува му го сменија Магат...
Требало да си побара позајмица во втората лига па да набива константност во играта, и така и втората Бундес лига е многу силна.
Сепак мислам дека многу подобро ќе минеше ако прво направеше трансфер во тим од Швајцарија или Холандија на пример. Таму колку толку ќе играше, можеби и стандардно а така ќе станеше уште подобар плус со константност во играта и сигурно ќе беше поголема мамка за поголеми клубови. А вака одма отиде во јак клуб, не успеа да се наметне и сега останува само да оди во послаби и послаби клубови...

Голмани:
Мартин Богатинов - Карпати/Украина
Томе Пачовски - Мехелен/Белгија
Одбрана:
Александар Тодоровски - Полонија/Полска
Бобан Грнчаров - Ботев/Бугарија
Стефан Ристовски - Бари/Италија
Николче Новески - Мајнц/Германија
Бојан Марковски - Аполон/Кипар
Александар - Лазевски Партизан/Србија
Даниел Мојсов - Таврија/Украина
Среден ред:
Мухамед Демири - Тун/Швајцарија
Остоја Стјепановиќ - Вардар
Дарко Тасевски Кајрат - Шмона/Израел
Предраг Ранѓеловиќ - Вардар
Дејан Блажевски - Турново
Никола Глигоров - Алки/Кипар
Напад:
Иван Тричковски - Бриж, Белгија
Горан Пандев - Наполи/Италија
Мирко Ивановски - Астра Плоешти/Романија
Агим Ибраими -Марибор/Словенија
Александар Трајковски -Зулте Варегем/Белгија
Адис Јаховиќ - Цирих/Швајцарија

Мислам дека сепак требаше и Попов да се врати во состав оти нема да може само со Лазевски да одиме против Белгија али ај...

u9ajupu6.jpg

Култ се створи кон Попов во Бирмингем :icon_lol:

Кога е веќе спомнат Попов.:)

Сум се утепал од смеење пред некое време кога му беше уште активен фејсбук профилот.
Го сликал татко му од балкон и пишал: Tate se vrakja od prodavnica vo Birmingem. :pos:.
Имаше и уште еднo уште појако, го сликал татко му додека бил на фризер и пишал: Tate na fLizer vo Birmingem, флизер ааахахахахаха :ROFLMAO:
Невиден Простак! :icon_lol:

Попов е сељак со диплома издадена лично од Меркел, поим за сељак е :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom