Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Генерално не се многу различни, особено во односот и лицемерието спрема Македонци/Македонија/македонско, провокатор си е провокатор и лицемер е лицемер, па макар бил и Марсовец.Не бе на вас ви сметаат Срби, со Албанците има соживот ова с изолирани инциденти на малолетници!
Друго не ме интересира, ме интересира лицемерието спрема македонците од страна на србите ако можеш да ми објасниш баш за ова?Генерално не се многу различни, особено во односот и лицемерието спрема Македонци/Македонија/македонско, провокатор си е провокатор и лицемер е лицемер, па макар бил и Марсовец.
и на крај цитат од еден босанец на еден балкански форум „Balkanci su stoka, sve nas treba pobiti“. вистина или не проценете сами.
Иако нема врска со темава ова ама и да не се праиме толку наивни. На повеќето српски форуми на кои сум бил Македонците се далеку од пријателски народ, обично не нарекуваат паприкаши, чокалије, цигани итн.. Ни се ситат на ситуацијата со Албанците и на распад на нашата држава. На национална телевизија не ословуваат со БЈРМ, на повеќе утакмици имаат вадено грчки знамиња и транспаренти Macedonia is Greek. Објективната вистина е дека постојат само лажни пријателства помеѓу народите кои обично ги диктираат интересите, барем се додека не им се во конфликт.Не бе на вас ви сметаат Срби, со Албанците има соживот ова с изолирани инциденти на малолетници!
Не е лошо кажано...22.12.2012и на крај цитат од еден босанец на еден балкански форум „Balkanci su stoka, sve nas treba pobiti“. вистина или не проценете сами.
Познати работи од општа култура, ама ако ти е толку битно отвори нова тема.Овде темата е Македонска фудбалска репрезентација, да не ја труеме.Друго не ме интересира, ме интересира лицемерието спрема македонците од страна на србите ако можеш да ми објасниш баш за ова?
Кајгана од друга страна е секогаш пријателски настроена кон Србите. Престанете да лажете за транспарентите, аман нема смисла. Никад немало таков транспарент. на повеќе утакмици не туку на пријателскана.Иако нема врска со темава ова ама и да не се праиме толку наивни. На повеќето српски форуми на кои сум бил Македонците се далеку од пријателски народ, обично не нарекуваат паприкаши, чокалије, цигани итн.. Ни се ситат на ситуацијата со Албанците и на распад на нашата држава. На национална телевизија не ословуваат со БЈРМ, на повеќе утакмици имаат вадено грчки знамиња и транспаренти Macedonia is Greek. Објективната вистина е дека постојат само лажни пријателства помеѓу народите кои обично ги диктираат интересите, барем се додека не им се во конфликт.
Како за ова јас незнам, имам многу време поминато во Србија никаде иако за нив бев Македонец бидејќи доаѓам од Македонија, никаде, никого, никогаш не сретнав некој да каже нешто од ова ти што го кажа!Иако нема врска со темава ова ама и да не се праиме толку наивни. На повеќето српски форуми на кои сум бил Македонците се далеку од пријателски народ, обично не нарекуваат паприкаши, чокалије, цигани итн.. Ни се ситат на ситуацијата со Албанците и на распад на нашата држава. На национална телевизија не ословуваат со БЈРМ, на повеќе утакмици имаат вадено грчки знамиња и транспаренти Macedonia is Greek. Објективната вистина е дека постојат само лажни пријателства помеѓу народите кои обично ги диктираат интересите, барем се додека не им се во конфликт.
Јас не знам дали утакмиците биле пријателски или не, исто ми е. Па макар и да не играле македонски тимови или репрезентации.Кајгана од друга страна е секогаш пријателски настроена кон Србите. Престанете да лажете за транспарентите, аман нема смисла. Никад немало таков транспарент. на повеќе утакмици не туку на пријателскана.
Провери си ги изворите за транспарентов чив е јас не мислам да се повторувам по 100 пати. Како мислиш па макар и да не играле Македонски тимови? Зошто да не вадат грчки знамиња ако не играат против Македонија?Јас не знам дали утакмиците биле пријателски или не, исто ми е. Па макар и да не играле македонски тимови или репрезентации.
![]()
Замисли на европското во ракомет Македонци да извадеа хрватско или косовско знаме на натпреварот со Србија. Што ќе се случеше тогаш? Јас мислам ќе имаше и претепани Македонци. Реков да не се праиме до толку наивни.
Немаат извадено знаме МАКЕДОНИЈА Е ГРЧКА, ова знаме е извадено од страна на браќата на гробари, навивачите на ПАОК.Јас не знам дали утакмиците биле пријателски или не, исто ми е. Па макар и да не играле македонски тимови или репрезентации.
![]()