Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Па јас го пратев и во Вардар коа играше, и пак можам слободно да кажам дека сите акции на Вардар идеа преку него, мене ми се свига неговиот стил на игра, баш каков што и е потребен на репрезентацијата некој што добро ке ја креира играта, ама како и да е тоа е работа на Јонуз па ке видиме што како:toe:

Па јас го пратев и во Вардар коа играше, и пак можам слободно да кажам дека сите акции на Вардар идеа преку него, мене ми се свига неговиот стил на игра, баш каков што и е потребен на репрезентацијата некој што добро ке ја креира играта, ама како и да е тоа е работа на Јонуз па ке видиме што како:toe:

Не зезај бе,Пеев може е добар за во Вардар и во Тетекс,ама во репрезентација ке се изгуби како циган у Веро уште на прва утакмица.

Не зезајте бе каков Пеев :pos:
Пеев не го бидува ни за Вардар па камоли за репрезентација. Во Вардар играше само затоа што немаше други играчи...
Го следам добри 3 години, и можам да кажам дека е доста себичен играч. Скогаш прави потег повеќе, со што ги уништува акциите. Сака да дрибла, ама често ја заглавува топката. Знае во некои утакмици да изигра одлично и да биде лидер на екипата (Вардар-Ѓорче 4-1 пред 3 години одигра меч на кариерата и едноставно сам го победи противникот), но нема континуитет во настапите. Дефинитивно не е тип на играч кој треба да биде земен во репрезентација!

Драган Георгиев го постигна својот прв гол за Маинц на пријателската средба против Панатинаикос,:aplauz: ај мош ќе се наметне таму па и во репрезнтацијата да го повикат со Пандев да бидат страв и трепет за противничките одбрани.:zlo::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

Драган Георгиев го постигна својот прв гол за Маинц на пријателската средба против Панатинаикос,:aplauz: ај мош ќе се наметне таму па и во репрезнтацијата да го повикат со Пандев да бидат страв и трепет за противничките одбрани.:zlo::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:
Ова ми се свиѓа :zlo:

За оние кои го сакаа Пеев во репрезентација... ова беше пред еден месец:
oliver peev ne uspeal da dobie dogovor od prosecniot vtoroligas jönköping od svedska posle probniot trening. kako sto pisuva na web-stranata od klubot, trenerot izjavil deka peev bil vo prelosa fizicka sostojba za da dobie dogovor
Патем од Вентспилс биле заинтересирани за него...

Што се однесува за Драган Георгиев, секоја чест за детето, само напред, да го гледаме наскоро и како стандарден во Мајнц и нашата репрезентација се разбира :)

На денешен ден 27.07.1983 година е роден Горан Пандев, еден од најдобрите фудбалери во Република Македонија.Својата кариера ја започна во ФК Беласица од Струмица, клуб со кој напредуваше преку младинската академија.Во првиот тим на Беласица настапувал само една година во рамките на Првата македонска фудбалска лига.Има играно во клубовите: ФК Беласица(2000–2001), Интер Милано(2001–2004), Специа (позајмен)(2002–2003), Анкона (позајмен)(2003–2004), Лацио(2004–2009) и од 2010-Интер Милано. СРЕЌЕН РОДЕНДЕН

вториот гол

а бре , некој да не знае шо е работава со горан попов . гледам не е ни на клупа за динамо киев денеска против гент .

а бре , некој да не знае шо е работава со горан попов . гледам не е ни на клупа за динамо киев денеска против гент .
хмм тоа е чудно :О

И мене ме интересира што е причината...

... Уште сеа Јонуз да го избрка од репрезентација бидејќи не е редовен во неговиот тим, ондак ја лично ќе го убијам тој чоек...

Горан Попов е повреден.

На денешен ден 27.07.1983 година е роден Горан Пандев, еден од најдобрите фудбалери во Република Македонија.Својата кариера ја започна во ФК Беласица од Струмица, клуб со кој напредуваше преку младинската академија.Во првиот тим на Беласица настапувал само една година во рамките на Првата македонска фудбалска лига.Има играно во клубовите: ФК Беласица(2000–2001), Интер Милано(2001–2004), Специа (позајмен)(2002–2003), Анкона (позајмен)(2003–2004), Лацио(2004–2009) и од 2010-Интер Милано. СРЕЌЕН РОДЕНДЕН

From everyone at Inter and all the fans, many happy returns to Goran Pandev.
Our Macedonian striker, born in Maribor on 27 July 1983, celebrates his 27th birthday today.

Извор

Јас незнам или они незнаат играчот кај им е роден?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom