- Член од
- 11 ноември 2009
- Мислења
- 1.227
- Поени од реакции
- 557
Todorovski e nasiot ubedlivo najdobar desen bek, garantiram. I ne go viknale... 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И што сеа? Па и Швајцарија (која е рангирана меѓу најдобрите 20 во светот ако не се лажам) пред две години изгуби од Луксембург, па не значи дека се за потсмев...Фудбалската репрезентација на Андора досега во целото нејзино постоење има само 3 победи. Против Албанија, Белгија и против МАКЕДОНИЈА.
Ние им го креваме просекот.:zid::bravo:
Каква врска има утакмицата со Андора со тоа сега што се случува ?Фудбалската репрезентација на Андора досега во целото нејзино постоење има само 3 победи. Против Албанија, Белгија и против МАКЕДОНИЈА.
Ние им го креваме просекот.:zid::bravo:
Каква врска има утакмицата со Андора со тоа сега што се случува ?
Не ти ја сваќам поентата.....
![]()
A пред да отвориш не знаеше дека сме изгубиле од Андора a? :/Не зборувам конктретно за утакмицата со Андора. Само отворив на Википедија за репрезентацијата на Андора и кај утакмиците со скоро сите репрезентации имаат порази и успешност од 0%, а кај Македонија успешност со 25%. ЛИНК!
pa i ti mu postavuvas teski prasanja prasaj go nesto za barsa ke ti kaze covekot ne go prasuvaj glupostiA пред да отвориш не знаеше дека сме изгубиле од Андора a? :/
A пред да отвориш не знаеше дека сме изгубиле од Андора a? :/
pa i ti mu postavuvas teski prasanja prasaj go nesto za barsa ke ti kaze covekot ne go prasuvaj gluposti
И ај уште ќе се потресуваме за тој пораз после 5 години. Се десило, и на добри репрезентации им се случуваат вакви киксови па минало. Тоа што сме една од трите репрезентации кои изгубиле од Андора е лоша работа, ама уште да креваш прашина денес (после 5 години) за тој факт и да кажуваш дека е трагедија, тоа е глупост. Како што спомнав горе, и Швајцарците лани изгубија од Луксембург, и и тоа е уште поголема трагедија според мене па бидна, поминало, не значи дека се сега за потсмев или мизерија...ЗНАМ КОГА ИЗГУБИВМЕ ОД АНДОРА, отворив на Википедија, се надевав дека имаат победено некои селекции повеќе, ама кога видов дека ние им го креваме просекот ме фати срцето. САМО ТРИ ПОБЕДИ и едната против нас. Не знам дали можeш да сфатиш, ама тоа е трагично.
И ај уште ќе се потресуваме за тој пораз после 5 години. Се десило, и на добри репрезентации им се случуваат вакви киксови па минало. Тоа што сме една од трите репрезентации кои изгубиле од Андора е лоша работа, ама уште да креваш прашина денес (после 5 години) за тој факт и да кажуваш дека е трагедија, тоа е глупост. Како што спомнав горе, и Швајцарците лани изгубија од Луксембург, и и тоа е уште поголема трагедија според мене па бидна, поминало, не значи дека се сега за потсмев или мизерија...