Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Македонски навивачи во Ниш и Белград беа најбројни, супер бројка и скоро без инцидент.Ни знаме извадија, ниту провоцираа.За разлика од другите.Смедерево и сега.Ама добро културата не е секаде на исто ниво.

Он топик:Овие се катастрофа, ќе оделе во Бразил, ќе воделе 3-0 на полувреме бла бла.Греота е да не изгубат вечерва!
Aбе ова е изолиран инцидент од еден, двајца, нек се и тројца луѓе, малоумници, си добиле ќотек од џандари и им го собрале знамето. Не судам по вакви индивидуални испади ама и таквите знаат драстично да ја поебат работата.

Македонски навивачи во Ниш и Белград беа најбројни, супер бројка и скоро без инцидент.Ни знаме извадија, ниту провоцираа.За разлика од другите.Смедерево и сега.Ама добро културата не е секаде на исто ниво.
Тоа се клучните зборови,сељачишта што живеат во 16 век. Јбг.

Инаку добро играме за сега,едно голче ако тутнеме ништо чудо и да тепаме.

Ако не ѓи победимо дрвава не знам зошто би играле понатаму,мора малу да се запне,да нападнемо,и таќе са очај србиве.Немамо решени за шпиц,стај го ристич го нема,стај го ивановски,не може една шанса да реализира,не знам што се деси со ивановски што играше за вардар,мислим филип се викаше,би требало да му се даде шанса.

Aбе ова е изолиран инцидент од еден, двајца, нек се и тројца луѓе, малоумници, си добиле ќотек од џандари и им го собрале знамето. Не судам по вакви индивидуални испади ама и таквите знаат драстично да ја поебат работата.
U pravo si, da ne zaboraame kako bevme precekani za rakometot
Makedoncite imaat problemi so memorija, i za loso i za dobro!
A deka i megu niv ima degeni, ima se razbira (i kaj nas ima)
Da ne praime od nisto nesto!

Ивановски, ебате шпицот, јесда со рака ја смири и голот ќе беше нерегуларен али мање битно е тоа, типов незнае како да даде гол за репрезентацијава сеа за сеа.
А србиве ич не ме импресионираа, имаат одличен тим на хартија али слабо ги има склопено коцките Михајлович, што е добро за нас и за останатите у групава, али прашање е ние дали сме кадарни ова да го искористиме.

Србите имаат класична промена на генерации. Форсирање на млади играчи, добивање искуство. Мислам дека овој циклус ќе им отиде у вода, а и Синиша не е добар тренер за да направи нешто со вакви играчи.

Но зборот ми е, ќе ја сменат генерацијата, ќе се уиграат овие и ваљда ќе доведат нов стратег.

Нешто што треба и ние да го направиме, а не да воведуваме едвај по еден-двајца млади играчи во тимот.

Ако едно нешто е сменето од петокот, тоа е барем навивањето. Значи Сител ме читале на форумов и овој пат не делеле препораки за навивањето. И после некој ќе ми каже џабе пишуваш на форум никој не чита... ајде ќе им простам :D
Иначе мора да ги пофалам нашиве фудбалерчиња дека играат подобро него у петокот (гарант со пофалабава сеа ќе ги урочам.... ама ако :D)

Од кога зборот стадион стана синоним за театар ако може некој да ми објасни што е поупатен во нашава граматика и литература ?

Македонски синдром на лижење гз
- Види ги сељачана една свират на химна бе уаааа
- Ама луѓе бе грчко знаме вадат провоцираа
- А не нема врска тоа медиуми некој намерно тоа прават

Ебави тоа мозокот пилешки што го имаат некои луѓе :tapp:

Подобро играме во однос на Хрватска, само страв ми е да не паднат нашиве во пресингов. Некој од албанците дава гол пак за инат на тоа северњаците.

Со ФИРОМ бевме дочекани,и вистина не треба да се заборави.
Ne, ne e vistina ova, takvo docekuvanje (jezda da, za pari, ama sepak) nema da imas na nikoe mesto. Ako ne bese, ne e ubavo da zboris taka na pamet :)
Eve i u grcija davaat pari, pa se vrakaat bez gumi i sl.
Sakam da kazam da ne brzame so zaklucoci odma, zaradi nekoi degeni, ko sto rece toj deckoto tuka. Ima, ne vikam ne, degeni kolku sakas i sekakvi.. ama togas znaci so cel svet na noz ke sme :) deka degeni segde ima neli..

Од кога зборот стадион стана синоним за театар ако може некој да ми објасни што е поупатен во нашава граматика и литература ?

Од ко Бускетс стана фудбалер. :icon_lol:

извинете сеа вака шо бегам од тема ама морав. :D

Ne, ne e vistina ova, takvo docekuvanje (jezda da, za pari, ama sepak) nema da imas na nikoe mesto. Ako ne bese, ne e ubavo da zboris taka na pamet :)
Eve i u grcija davaat pari, pa se vrakaat bez gumi i sl.
Sakam da kazam da ne brzame so zaklucoci odma, zaradi nekoi degeni, ko sto rece toj deckoto tuka. Ima, ne vikam ne, degeni kolku sakas i sekakvi.. ama togas znaci so cel svet na noz ke sme :) deka degeni segde ima neli..
Точно е точно,остај ти тоа што 80% во Ниш се со македонско потекло и зборат на кумановски,за пари и во гејција убаво ќе те пречекаат. Имаше статии многу добро се сеќавам ме мрзи да ги барам сеа......башка не ме чуди одсекад си биле топли браќа со јужните.

Новески до сега најрешителен,Хасани исто на ниво,само шпиц бе ах немаме човек што ќе даде гол.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom