Padroni di Roma
Aquile
Коментаторов излеа уште не ја преболе Хрватска

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А таман помислив дека никој нема да ја искористи шансаваОд ко Бускетс стана фудбалер.
извинете сеа вака шо бегам од тема ама морав.![]()
Go predvidov ova, taman pomisliv deka ke repliciras i eteОд ко Бускетс стана фудбалер.
извинете сеа вака шо бегам од тема ама морав.![]()
А таман помислив дека никој нема да ја искористи шансава....
Топли браќа се со нив зашто имаа голема подршка од нивниот народ при бомбардирањето од НАТО, од тогаш се доста блиски со нив што е и нормално, ние на пример со хрватите сме блиски али не сме ставени под нож од србите за тоа, абе балканов е класична калакурница, не се знае кој јаде кој пие, хрватите на пример се со подршка за Косово што и нам не ни одговара, ова ти е еден лавиринт од кој единствениот излез ти реков кој е ... егзил.Точно е точно,остај ти тоа што 80% во Ниш се со македонско потекло и зборат на кумановски,за пари и во гејција убаво ќе те пречекаат. Имаше статии многу добро се сеќавам ме мрзи да ги барам сеа......башка не ме чуди одсекад си биле топли браќа со јужните.
Новески до сега најрешителен,Хасани исто на ниво,само шпиц бе ах немаме човек што ќе даде гол.