Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
А таман помислив дека никој нема да ја искористи шансава :)....

Не сум ја Мирко Ивановски па да пропуштам шанси јеботе! :D

Само да кажам дека хрватите играат во тиња во осјек а нашите не можат да играат надвор од скопје за квалификации и да му се исуфат рацете на тој што требаше до сега да постави рефлектори во Битола а не ги постави ! ! !

Точно е точно,остај ти тоа што 80% во Ниш се со македонско потекло и зборат на кумановски,за пари и во гејција убаво ќе те пречекаат. Имаше статии многу добро се сеќавам ме мрзи да ги барам сеа......башка не ме чуди одсекад си биле топли браќа со јужните.

Новески до сега најрешителен,Хасани исто на ниво,само шпиц бе ах немаме човек што ќе даде гол.
Топли браќа се со нив зашто имаа голема подршка од нивниот народ при бомбардирањето од НАТО, од тогаш се доста блиски со нив што е и нормално, ние на пример со хрватите сме блиски али не сме ставени под нож од србите за тоа, абе балканов е класична калакурница, не се знае кој јаде кој пие, хрватите на пример се со подршка за Косово што и нам не ни одговара, ова ти е еден лавиринт од кој единствениот излез ти реков кој е ... егзил.

И дајте за утакмицава правете муабет, не за односиве ебаго.

Центаршутевите на Тасевски:facepalm: Секоја отиде во рацете на Бркиќ. Нека му остави на Ибраими.

игра на ќориО и слепиО,два воопшто невоиграни тимови,тешко се створа шанса благодарение на хаосот кој владее во двата тима и немоќта(неквалитетот и неспремноста) на играчите..........уличарска,маалска игра,за жал воопшто неинтересна........Б Р У К И

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom