Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Со Хрватите не игравме ништо - гол дадовме.
Со овие играме, напаѓаме во 43та минута ни беше првата шанса.

Србомани бе шо ќе праиш ...
Глеам и по фејсон статуси од некој си шутраци како тоа сВрбија ја бодрат :facepalm:

Иначе солидно играат , само малце завршницата да ја поправат .

Ивановски, ебате шпицот, јесда со рака ја смири и голот ќе беше нерегуларен али мање битно е тоа, типов незнае како да даде гол за репрезентацијава сеа за сеа.
А србиве ич не ме импресионираа, имаат одличен тим на хартија али слабо ги има склопено коцките Михајлович, што е добро за нас и за останатите у групава, али прашање е ние дали сме кадарни ова да го искористиме.

И ако јас отидам во Белград на Србија - Македонија и извадам косовско знаме сите Македонци се смрден гнасен народ?

Што мора да провоцира. Ако е вистина ова...

Солиден пресинг играме, само прашање е до кога ќе издржат нашиве.

Вистина е за знамето, другар што е на стадион ми потврди.

Не играме лошо полувреме, очекувам во второ да паднат 2 гола :)

Мирко:tapp: па толку некој да има очаен финиш, не ми се верува.
Судијата па, за секој фаул дава жолт картон, ебати ботот.

Одбраната е добра засега, само уште нападот да биде активен, со голови секако..:)

И ако јас отидам во Белград на Србија - Македонија и извадам косовско знаме сите Македонци се смрден гнасен народ?

Македонски навивачи во Ниш и Белград беа најбројни, супер бројка и скоро без инцидент.Ни знаме извадија, ниту провоцираа.За разлика од другите.Смедерево и сега.Ама добро културата не е секаде на исто ниво.

Он топик:Овие се катастрофа, ќе оделе во Бразил, ќе воделе 3-0 на полувреме бла бла.Греота е да не изгубат вечерва!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom