Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па културно е да седиш каде што ти е картата, ама ако видиш дека откако ќе почне мечот некои места се празни никој нема да ти забрани да седнеш таму пошто е јасно дека за тие места карти не биле продадни.Ми треба една мноогу важна информација од васПрочитав дека за утре картите не се ни пола продадени па дали ке можам да купам карта утре и да седнам на некое друго место или мора како што ми е нумерирана картата таму да седнам, затпа што со друштово што ке одам тие веќе извадиле карта само јас немам? фала многу
![]()
а кој се овие стручњаци па
Не се стручњаци, прибираат мислења од обични луѓе, како мене и тебе, независно од ставот.а кој се овие стручњаци па
шо би менало нивното мислење
Изгледа е лошо човек денеска да мисли со своја глава...............уште полошо е истото да го пиши некаде.Не се стручњаци, прибираат мислења од обични луѓе, како мене и тебе, независно од ставот.
Еден аплауз ако може.Македончето никогаш не го бивало за спорт.
Македончето никогаш не го бивало за спорт.
Баш напротив, сметам дека сме едни од најталентираните нации во европа. Проблемите лежат во државата и горе доле сите ги знаеме.Македончето никогаш не го бивало за спорт.
Македончето никогаш не го бивало за спорт.
Чекај, стварно заминал за Италија ?Капак беше идењето во Италија, и неостанувањето да даде поддршка на своите соиграчи.