Divider
Seraphim
А шо да праи, на трибина да не гледа како се ќелешат ко скапани на терен?Чекај, стварно заминал за Италија ?
Ако тоа го направил, што се однесва до мене, он завршил со репрезентацијата.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А шо да праи, на трибина да не гледа како се ќелешат ко скапани на терен?Чекај, стварно заминал за Италија ?
Ако тоа го направил, што се однесва до мене, он завршил со репрезентацијата.
А ти го оправдуваш тоа што заминал ?А шо да праи, на трибина да не гледа како се ќелешат ко скапани на терен?
Па ако не игра на натпреварот, логично е да се врати во тимот кај што игра, не е само тој така..И тоа што викаш, евроните се во Италија, кој ја е*е репрезентацијата, добиј глуп намерен жолт картон, и откачи си гајле.
Не лажи бе! Кажи срам ми е да одам да гледам дрвца, а не се вадиш со тренинг ова онаИмам карта за на исток момци и девојки,итно ми излезе утакмица во среда,утре имам битен тренинг и не можам да одам со Србиве.Ја давам за иста цена,не ми е до профит.please someone?
Е нема! Има да идеш на стадион и да гледаш дрва како и ниеИмам карта за на исток момци и девојки,итно ми излезе утакмица во среда,утре имам битен тренинг и не можам да одам со Србиве.Ја давам за иста цена,не ми е до профит.please someone?
А зашто да остане? Демек остануваат сите играчи кои не смеат да играат? Си идат во клубот бе, тоа им е работа, таму се платени. Не знам како не разбирате тоа. Пандев е вработен во Наполи и коа ќе заврши со обврски за репрезентација, се враќа на работа. Тоа е тоа, како и сите други фудбалери у светов.
Ја ''заврши'' он неговата обврска. Си доби жолт картон.