Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Сега кој е крив, Величе или Илчо? :смајли тапшање:

Како ја отворивме новата арена...

Мојсов незнам зошто е на клупата, ако ништо друго барем немаше да му се десе тоа што му се деси на Грнчаров.

O'shea you should play the ball not the balls.

Сега кој е крив, Величе или Илчо? :смајли тапшање:
Хари е!!
:rolleyes:

А незнам што е поентата што Мојсов не игра прв состав...во најдобра форма е од сите фудбалери, не дека нас одбраната ни е потребна во овој момент, ама грев е да седи на клупа.

јонуз сеуште се надева дека некогаш ќе заиграме на европско :cautious:

Се е по старо ...ти си уште далечна....

Ќе дочекаме и гол од пенал да дајме некогаш,слушајте ми го зборот :)

Што играат нашиве дефанзивци бе, никој ли не им кажал дека напаѓачот не смее да се сврти со топка кон гол, затоа и го примивме првиот, напаѓачот ја прима топката на 20 метри сосем сам, ниту деструктивец до него, ниту штопер, и слободно си се врти со лицето кон голот. Недозволиво...

И Новески, што к*р паничи...

И го виде некој стартот на Пандев на почетокот од натпреварот, ве потсеќа на еден друг старт од ЛШ :)...

Најверојатно само мене ми изгледа играта добра, со големи киксери и паничари во одбраната, и мало претерување на Попов со држењето на топката и нафрлањето.
Немавме среќа, или пак знаење да дадеме гол, сеедно...

ах бе Јонуз говедо Мојсов најдобар одбрамбен у србија...
Пандев од него очекувате гол?? Па оваа сезона има дадено 4 гола од кој еден е против афрканска екипа.

Агонијата продолжува а нема абер нешто да се смени на подобро. До каде треба да потонеме за некој да каже доста беше?

Харалампиеееееееееееееее оди си бе мајмун еден.... Аман веќе!!!!!

ах бе Јонуз говедо Мојсов најдобар одбрамбен у србија...
Пандев од него очекувате гол?? Па оваа сезона има дадено 4 гола од кој еден е против афрканска екипа.

Попрво голманот ќе даде гол него ли Пандев, што му е гајле него за Македонија он за Интер ќе си дава голови:mad:

Додека Хари е “газда“ ние фудбал не гледаме!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom