Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
И онака не е дека имаме мужишта у состав :LOL:

Имаше сеа лошо светско ама претходно освоија 2 пати мислам, лошото светско ја повише би им го препишал на "wokе" репрезентативките што тераа политика повише него што беа фокусирани на утакмици.
Највеќе ме плаши......

не сакам потајно уше еден тренер од Ѓорче

И онака не е дека имаме мужишта у состав :LOL:

Имаше сеа лошо светско ама претходно освоија 2 пати мислам, лошото светско ја повише би им го препишал на "wokе" репрезентативките што тераа политика повише него што беа фокусирани на утакмици.
nema on nisto osvoeno so niv. skoro cetiri godini gi vodese, na dva golemi turniri nastapi so niv i razocaraa i na dvata iako bea megu glavnite favoriti. nemam pojma kolku go biva kako trener, ama rezultatski potfrli.

Дали има некакви информации за повикани играчи? По порталиве има само дека Митровски Димитар е повикан и ќе дебитира, и дека Жута бил повикан... Дали некој има инфо повеќе дали некои до домашното првенство ќе бидат/се повикани

Дали има некакви информации за повикани играчи? По порталиве има само дека Митровски Димитар е повикан и ќе дебитира, и дека Жута бил повикан... Дали некој има инфо повеќе дали некои до домашното првенство ќе бидат/се повикани
Од Данска лига ќе земале десен бек исто

И Димитар Митровски веројатно ќе добие повик (заслужено).

Кога ќе има инфо за карти против Италија? Ќе се игра ли воопшто на градски?

И Димитар Митровски веројатно ќе добие повик (заслужено).

Да за Митровски и Жута е објавено од клубовите дека се повикани, Адеми сигурно застанува на страна на Ристовски...

Како бе онлајн да не може си купиш како човек..
Типична македонска работа.
Еве сега бев да купам, ми кажаа дека уште немало пуштено на системот... ајде сега треба да им се јавувам пак за 1 саат, пак да проверат дали е пуштено, па пак да одам таму.. тешка калакурница.

Да за Митровски и Жута е објавено од клубовите дека се повикани, Адеми сигурно застанува на страна на Ристовски...
Каде објавиле за Жута од клубот? На инстаграм нема ништо, по медиумите имаше само најави дека се очекува да биде повикан но немам видено потврда. Само за Елези, Митровски и браќата Бабунски видов објави од клубовите.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom