Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
На кој Стево му бил селектор Боби во младинска селекција жити се, кога Стефан е 1992годиште, а на европско младинско беа од 1994 до 1996годиште. Размисли малку пред нешто да напишеш.
mu ima bideno selektor sakav da napisham, bobi dolgo vreme beshe selektor na u-21, muabetot mi e dali chineshe togash ko odnese reprezentacija na evropsko pa sega ne chini

mu ima bideno selektor sakav da napisham, bobi dolgo vreme beshe selektor na u-21, muabetot mi e dali chineshe togash ko odnese reprezentacija na evropsko pa sega ne chini
Никогаш не му бил селектор на Стефан. Боби беше селектор на у21 од 2014 до 2018година

Никогаш не му бил селектор на Стефан. Боби беше селектор на у21 од 2014 до 2018година
dobro se nakachivme vo nebitni fakti bitno e sea sho se deshava, glupo ponashanje epten, dali ako se smeni selektor i rakovodstvo ke se vrati da igra pak? detska rabota

dobro se nakachivme vo nebitni fakti bitno e sea sho se deshava, glupo ponashanje epten, dali ako se smeni selektor i rakovodstvo ke se vrati da igra pak? detska rabota
А од каде знаеш какви недоразбирања имаат и што се случува во репр? Можеби се прават тешки криминали да речеме?
Како го напаѓаш без никаков аргумент.

Мислам дека повеќе од очигледно е дека сме дно во последно време. Од секаков аспект.

А од каде знаеш какви недоразбирања имаат и што се случува во репр? Можеби се прават тешки криминали да речеме?
Како го напаѓаш без никаков аргумент.

Мислам дека повеќе од очигледно е дека сме дно во последно време. Од секаков аспект.
go napagjam oti ocigledno e politicar, strana ima odbrano, ffm e najbogata institucija i site sakat da ja lapnat, pari tamu ima za site i site gleat shansa, to mi e glavnoto prashanje dali ako ete se smeni neshto toj ke se vrati da igra, mene mi e krivo sho se sitni dushi site, ne branam nikoj, mene me zabole za ffm ili ne e deka ne znam deka tamu grupa na luge golema para lapa, zaklucokot mi e deka za da se tolku glasni treba da imat nekoja zasluga, neshto postignato a ne samo da se lae, se skaral so selektorot kapitenot i pokje ne igra, drapaj si kur

go napagjam oti ocigledno e politicar, strana ima odbrano, ffm e najbogata institucija i site sakat da ja lapnat, pari tamu ima za site i site gleat shansa, to mi e glavnoto prashanje dali ako ete se smeni neshto toj ke se vrati da igra, mene mi e krivo sho se sitni dushi site, ne branam nikoj, mene me zabole za ffm ili ne e deka ne znam deka tamu grupa na luge golema para lapa, zaklucokot mi e deka za da se tolku glasni treba da imat nekoja zasluga, neshto postignato a ne samo da se lae, se skaral so selektorot kapitenot i pokje ne igra, drapaj si kur

brat, ocigledno nemas igrano profesionalen sport, nemas iskustvo kakvo e vo takvi situacii, zatoa zadrzi si gi zborovite za tebe posto si nadvor od cela poenta

brat, ocigledno nemas igrano profesionalen sport, nemas iskustvo kakvo e vo takvi situacii, zatoa zadrzi si gi zborovite za tebe posto si nadvor od cela poenta
debatirame ete ovde kazi gi koi se poentite, okey skarani se nema razbiracka, okey ti e tebe posle da aaka da se vrati da igra? ne ti zvucat nezreli izjavi vakvi? ete ako si igral profesionalno kazi, ne sum stignal do profesionalno da igram ama sum igral fudbal, toj e kapiten i treba da se izbori da kazi sho ne chini a ne na prva precka cao ne idam pokje jas

debatirame ete ovde kazi gi koi se poentite, okey skarani se nema razbiracka, okey ti e tebe posle da aaka da se vrati da igra? ne ti zvucat nezreli izjavi vakvi? ete ako si igral profesionalno kazi, ne sum stignal do profesionalno da igram ama sum igral fudbal, toj e kapiten i treba da se izbori da kazi sho ne chini a ne na prva precka cao ne idam pokje jas
Пандев е будучи Панчев .... Следечи педер кој чека готова фотеља ....

Ако мисли дека треба промени,не треба само медиумски класични СДС/Дпмне пресови ....

Да фати екипа на македонски фудбалери,еве го Стефан е најнов,да фати добронамерни Албанци, Турци,Роми и физички да прави протест со акции и потези.

Се што гледам е плачење и јачање со зборови,а никој не прави прв чекор. Ме заболе за суспензија од Фифа/Уефа ,ти идеш на црно и бело .

Не биди Панчев кој живее на стара слава и дрка види коа беше Црвена,Црвена,а каде е сега курвата да помогне за Вардар

Јас сум за да се стави катанец на цела репрезентација и да не се бламираме повеќе.

Беше ставен Катанец едно време. Ништо боље не бевме.

На Боби најубаво би му било да си се повлече и да му се даде некоја младинска репрезентација да води. Со нив полесно градеше авторитет и си бележеше успеси. Револтов стана голем против него и не верувам дека дури и да победиме против Италија некој ќе смени мислење. Вака па никој не скокаше против Бошко Ѓуровски кој најголем успех му беше победа над Луксембург во последна минута дома. Или некој да се побунил против Ѓоре Јовановски или Цапар кој извозе два циклуса.
Убаво од Стефан што излегол со став и јавно да искаже револт. Само многу бледо го искажал тоа и зошто чекал на неколку дена пред дуелот со Италија, место одма после утакмица со Англија во јуни. Која е причината за тоа и зошто се спукале? Мене повеќе ми личи поради критика заради неговиот катастрофален перформанс против Португалија во баражот и неговиот однос по натпреварот со Италија (требаа да бидат во карантин, а не свадбарски да се понашаат на уште една утакмица пред СП). Дека бил изваден на почеток на второ полувреме со Англија, а брат му не доби шанса да игра? Ставал играчи што не треба да играат (колку што знам играчите се тие од последниве неколку циклуси, плус/минус две-три замени)? Немале анализа на противник? Стефан ги пропушти сите натпревари на Лига Нации дека бил повреден, заедно со Адеми. Ама битно им се силеше на бугарите преку инстаграм пред утакмица.
Искрено не ми се свиѓа овој начин на нема да играм дур е овој селектор или оној на федерација. Па не играат они ниту за селекторот, ниту за федерацијата. Играат за репрезентација, за сите нас. Ова само и штети на репрезентацијата. Со Пандев аут, уште толку падна репрезентацијата 2014-15. Кире Лазаров истото го правеше на првата утакмица со Израел бараж за ЕП 2002 и тоа кошташе пласман на ЕП. А кога веќе излегол да кажува што како, нека го каже тоа во целост зошто и како, а не не биле во најдобри односи. Па не сте се лапале, па сега сте прекинале и одма не сте во добри односи.

Можи бате не доби повик, па сега ако не игра Миланче и јас не играм. Не е прв пат во нашиот спорт таков непотизам да се тера. А иначе сите сме сложни дека на Боби веќе не му е местото во репрезентација, ама како шо сме припрости ко народ не ме чуди и ова да е причината.

Чекајте малце другари.

Нели си поднесе оставка Милевски бе? Пред некој ден кај Трендо прочитав дека Миодраг Божовиќ ќе биде нов селектор. (оној дебелион на Ѕвезда што им беше тренер пред некоја година) Гроф

Лошо светско првенство отказ и нема доволно искуство/докажан во машкиот фудбал.
Не е сигурен.
И онака не е дека имаме мужишта у состав :LOL:

Имаше сеа лошо светско ама претходно освоија 2 пати мислам, лошото светско ја повише би им го препишал на "wokе" репрезентативките што тераа политика повише него што беа фокусирани на утакмици.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom