Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Еден гол немаме дадено против Русија... А Русите се у форма.
Брат топка е сепак се тркала, се врти и кога тогаш ќе влезе во гол, не дека играме со рамна плоча...

Поом немаме во каква форма и изглед ќе сме ние, не па Руси и останати, уживајте во периодов до 25ти март па што биде нека биде....

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

Кој и да ни се паднат, евентуално ако ги поминеме, во другата утакмица ќе налетаме пак на појаките, Италија, Португалија, Шведска... Пеколно тешко е да се избори место во овој бараж, иако во фудбалот знаат и чуда да се десат.

Што сте се уплашиле бе?!? Нека дојде Португал со Роналдо ако сака, ќе го сереме од трибина и на терен. Ќе плаче тоа педерчето скапано на градски ко што плачеше од србите.

Една од најнелогичните работи ми е вадење на праисториски H2H дуели во спорт како некој битен фактор. Каква врска има со меч во сегашно време некој резултат стар ~10 години? Јакиот фактор, не си дал гол против селекција на меч одигран во друго време, други играчи и околности.

Една од најнелогичните работи ми е вадење на праисториски H2H дуели во спорт како некој битен фактор. Каква врска има со меч во сегашно време некој резултат стар ~10 години? Јакиот фактор, не си дал гол против селекција на меч одигран во друго време, други играчи и околности.
Држи вода муабетов.

Да се кладиме дека исто ќе биде и сега ако се паднеме со Русите?
Не ни лежат нас тие.

Да се кладиме дека исто ќе биде и сега ако се паднеме со Русите?
Не ни лежат нас тие.
Не е важно тоа, не реков дека ќе ги тепаме нив или било која друга екипа “што не ни лежи”. Само логиката да се зема како меродавен дуел од претходен век за било која екипа ми нема логика.

Кој и да ни се падне и од носители и од неносители, ние сме тотален аутсајдер.
Во однос на стил на игра, мое мислење е дека од носителите можеме да изненадиме со Шкотска, Италија или Велс.

Ама само на гости :D

Да. Дома не знаеме да играме против посилни, строго во гости со такви противници! :D

Море баталете "ни лежат/не ни лежат".
Против никого не важиме за фаворити од овие. Ние во рок од 1 недела успеавме да изгубиме од Романија и да ги победиме Германија.
Така да дајте било кого и да се надеваме дека тие ќе станат на лева нога дента, а ние на десна.

Па кога ќе видите дека горенаведените селекции во своите групи баш имаа киксови со репрезентации од наш и понизок ешалон... Не е дека немаме шанси.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom