Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Жирков, Аршавин... маки... Јас ипак мислам дека на хартија ќе биде вака а иначе ќе играме со 6 дефанзивци. На пример Шиков и Шумуликоски ќе покриваат на едната а Лазевски и Деспотовски на другата. Ќе се игра тежок бункер, тоа Мурињо ќе може белешки да фаќа :pos:
Ако ова се исполни, очекувам Филе да искочи и да каже дека сме играле анти-фудбал, и да почне да ја критикува репрезентацијата.(истово важи и за некои членови на форумов, они ќе се препознаат).

Pozdrav od stadion severna moze ke se napuni ama juzna tesko. Rusite izvadija golemo zname, a kaj nas nema koj da navija :) Napred Makedonija!!!

Ја чувте оваа на вестите што се јави од стадион кога ги набројуваше Русиве кога кажа Џакопаев наместо Џагоев? :pos:

Факт е дека се изрезиливме со Ерменија и тоа ме принуди (во комбинација со времето) да не одам на стадион сега туку дома со зелкичка и ракиичка со цимерите да гледам на тв. Факт е дека сме слаби, па дополнително и без Пандев и Попов ќе биде уште потешко, а знаеме русите какви играчи имаат ама дека се силни како тим не сум толку убеден. Но исто така е факт и дека ова е наша македонска репрезентација и дека сакале или неќеле треба да си ја бодриме, да си навиваме и секогаш да се надеваме на најдоброто иако условите за фудбалски успеси кај нас се катастрофални....Затоа со Господ напред вечерва и да напрајме едно изненадување.

П.С. Пишана во копачка 3+ (се надевам со резултат 2-1 :) )

Мислам дека ќе го јадеме.Но,спортски е да се надеваме,па сакам да ме изненадат момциве вечер,да се израдувам и јас еднаш ко човек.
Со евентуална победа ќе ги замрсиме сметките на појакиве,тоа сигурен сум.
Ех,да ги тепавме Ерменците или да извадевме нерешено кај Словачка:(

До негде е ок составот максимум без Пандев и Попов,баш да видам Величе шо ќе напрај како ,,предводник,, на средината

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom