Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
arena%20filip%20vtori%20blok%20ssema%2001.jpg

мислам дека ова беа цените, ако ова е распоредот на блокови (а најверојатно е) цените на картите се следните
100мкд за блок бр:1,2,5,6,13,19
200мкд за блок бр:3,4,14,18,24,20
300мкд за блок бр:17,16,15,21,22,23
инаку јас денес земав за блок 6 (само за тој блок имаше карти од 100 кај што купував :))

Зоште е северна поскапа него јужна?

arena%20filip%20vtori%20blok%20ssema%2001.jpg

ако ова е распоредот на блокови (а најверојатно е) цените на картите се следните
100мкд за блок бр:1,2,5,6,13,19
200мкд за блок бр:3,4,14,18,24,20
300мкд за блок бр:17,16,15,21,22,23
инаку јас денес земав за блок 6 (само за тој блок имаше карти од 100 кај што купував :))

Не е малце глупаво јужна и северна да имаат различен број на блокови или па и да има различен борј на блокови поради новинарски места, вип ложа и сл. сепак централен дел на јужна и исто со и центарелн дела на север па картите би требало да се иста цена.

Абе на вакви мечеви ќе седиш каде сакаш а ќе купиш за 100 или 200. На северна блоковите се одвоени (исто и на јужна по реновирањето) ама и тоа не е пречка да се помине. Е сега е сум сигурен можно е на блок пред влез на јужна да проверуваат блокови и карти како што е на север ама пак физички се проаѓа кога ќе дојдеш на целата трибина од било кој блок кон било каде.

Абе да можда можеш ама ако сите карти се распродадени тешко. Пошто и да е слободно некое место ако дојдеш порано ќе треба да стануваш ако седиш место што е продадено.

Абе на вакви мечеви ќе седиш каде сакаш а ќе купиш за 100 или 200. На северна блоковите се одвоени (исто и на јужна по реновирањето) ама и тоа не е пречка да се помине. Е сега е сум сигурен можно е на блок пред влез на јужна да проверуваат блокови и карти како што е на север ама пак физички се проаѓа кога ќе дојдеш на целата трибина од било кој блок кон било каде.
Не можеш да седиш кај ќе ти текне со оглед на тоа што сите карти ќе бидат продадени.

Не можеш да седиш кај ќе ти текне со оглед на тоа што сите карти ќе бидат продадени.

не ми е подигната мене уште инаку нумерирани ли се или само трибината ја пишува?

Незнам на што го базираш твојот оптимизам.
Русија не е атрактивна репрезентација, не верувам дека може да има повеќе од 10.000 илјади луѓе и тоа преку сила .

Абе кај ќе одите луѓе бре ќе врне дожд, камен ладно ќе биде...зошто да си навлекувате болести..остајте ги магарињата наши сами нека ринкаат по калта.

Незнам на што го базираш твојот оптимизам.
Русија не е атрактивна репрезентација, не верувам дека може да има повеќе од 10.000 илјади луѓе и тоа преку сила .
А Ерменија ондак петкратен светски првак да не е, па за неа над 20.000 што идеа?

А Ерменија ондак петкратен светски првак да не е, па за неа над 20.000 што идеа?

Па баш заради тој натпревар, многу луѓе нема да дојдат пошто знаеме како заврши натпреварот.
Само незнам кај ги најде 20.000 . Мене по снимкиве ми изгледа бајги празна Северна. Не бев тогаш не ја ни гледав, не бев во државава.
И плус ќе врне ќе истура, ладно ќе биде максимум 10 степена , ќе се откажат многу.

Извор : Архива на Дневник:

МАКЕДОНИЈА - ЕРМЕНИЈА 2-2 (1-1)

Стрелци: Ѓуровски 42, Наумоски 90+6 Пен. (М), Мовсисјан 41, Манучаријан 90+1 (Е). Жолти картони: Ѓуровски, Наумоски (М), Мкртчјан, Аракелијан, Мовсисјан (Е). Стадион: Арена Филип Втори. Гледачи: 9.000. Судија: Еспен Бернтсен (Норвешка).

Батали ти архиви на Дневник, цела северна беше полна.

http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_Euro_2012_qualifying_Group_B
21.000 пише таму

Според мене најдобра опција за против Русија е да настапиме со 5ица во одбрана (како некој претходно што спомна). Со оглед на тоа што десната бековска позиција ќе ни биде најболна точка (Јонуз запнал за Шиков, а Тодоровски иако подобар пак не е некое перфектно решение со оглед на тоа што Русите се многу опасни по таа страна) ондак нека ги стави и двата, однсоно:

Тодоровски - Шиков - Митрески - Новески - Лазевски

(или пак наместо Митрески или Шиков може Грнчаров да го стави, или барем како замена да го употреби за еден од овие двајца во текот на натпреварот). Ако ништо друго бар таа позиција повеќе ќе му одговара на Шиков, а не бек да игра.

Во среден ред Ѓуровски, Шумуликовски и Деспотовски а во напад може да почне со Тричковски и Наумовски и после да го смени Илчо со Ристќ (не би почнал со него бидејќи Наумовски и онака беше сменет во претходниот натпревар па можда поодморен би бил... Башка во второ полувреме кога ќе влезе „свеж“ Ристиќ може да изненади, како што беше против Словачка... И третата замена може да ја направи зависно од резултатот, дали треба да се браниме или да напаѓаме па да види што ќе биде најдобра опција...

Батали ти архиви на Дневник, цела северна беше полна.

Еј ај не зезај, зашто би лажеле.....

Отвори на YouTube снимки ќе видиш дека север дека воопшто не полн. Толку е 9.000-10.000 имало на цел стадион, не повеќе.
Ако надминеме над 10.000 илјади луѓе во вторник, супер ќе биде.

--- надополнето ---

Јак фактор Википедиа, може секој да смени и да напише на пример 1.000 луѓе!

Ај живи били па видели, ќе се јавам овде на истиов топик вторник вечер па ако има колку викаш ти, секоја чест.

Еј ај не зезај, зашто би лажеле.....

Отвори на YouTube снимки ќе видиш дека север дека воопшто не полн. Толку е 9.000-10.000 имало на цел стадион, не повеќе.
Ако надминеме над 10.000 илјади луѓе во вторник, супер ќе биде.
Ама неам потреби од снимки кога бев на стадион. Речиси цела трибина беше исполнета, се на се ако имало околу 100 празни места. Ама тогаш се играше со Ерменија, а сега се игра со Русија. Во град од 700.000 жители сигурно ќе има околу 20.000 што ќе одат на стадион, плус што ќе дојдат од други градови. Нема врска тоа дека ќе врне и многу нема да дојдат. Со Хрватска времето беше далеку полошо па стадионот речиси цел беше исполнет.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom