Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако не дај на секој 10 дена тренер ќе мењаваме???http://a1.com.mk/vesti/sport.asp?VestID=128558
За Јонуз победа над Русија би бил огромен успех, а тој ќе биде задоволен и со позитивен резултат, односно нерешен исход.
Да му ебам тоа дегенот од тренер абе задоволен со нерешено па каде ќе бараем победи бе со еремнија нерешено после со ирска и словачака ќе бара победи?
Куртон абе на победа треба да се оди офанзивно од прва минута и потоа и да загубиш натпревар никој нема да те кара а вака што ќе се браниме цело време на 0-0 ќе одиме и после ќе примеме некој евтин и пак страта приказна да небеше грашката во таа и таа минута инаку добро изигравеме имавме шанси кој не ги искористивме
патетика стара песна ќе биди значи или победа да се издвојува или тежок пораз друго не треба да има
Да дај господ да загубиме со 0-3 па да си замини овај јонуз еднаш за секогаш било кој друг да го стават ќе биди поарно до душа и тоа е тешко оти кој и да биде ако е наш македонец ќе мора да оди по наредбите на хари и компанија
Ако не дај на секој 10 дена тренер ќе мењаваме???
Барем ќе има за шо да правиме муабет во темава и кога нема квалификации????
ја не одам на ниедна утакмица овие квалификации нејќам да гледам како се мачат на терен боље него да се нервирам на трибини
Мислев за мачење со репрезентации како Андора и Ерменија.Андора едвај ја победија Андора што ќе беше ако Наумоски не даеше гол во прво.Со Ерменија катастрофа дома да не ја победиш тогаш шо да очекуваме со Русиве.Муабетот ми беше порано трчаа на терен и губеа од Англија и други доста јаки репрезентации во последни минути па не ми било криво.Да излезеш на терен без никаква тактика тоа не е екипа секој игра како што сака без никаква концепција без тактика како да се победи противникот ако се дае гол случајно како што беше со Андора.Да одам да гледам како некој не се залага на терен за своја репрезентација го носи државниот дрес не фала.Ајде нека ме демантираат во вторник дај божепа другар тогаш ке треба да извадиш Германски или Шпански пасош и нив да ги гледаш како не се " мачат" .
Мада и за нив не ти е сигурно дека све ке победуваат без да се " мачат ".
Со добра игра доаѓаат и резултати а со бранење нема резултати ќе не казнат како со Словаците 15 минути се бранеше ЈонузСлушајте момци дали некој од вас тука има играно фудбал или каков било спорт?
Да се разбриме и јас сум максимално изреволтиран од играта наша.Пишувате офанзивно од првиот момент.Знаете што ќе се случи ако играме така? ПОТОП... Прво поради опасноста од контра напади од опасниот противник второ нашите момци капацитет за таква игра ќе имаат до 20 мин.Не е исто да играш во првенствата на Англија,Русија,Германија,Италија и во Македонија,Бугарија,Србија,Унгарија и Кипар...
Ако влезиме во кондиционен дуел сонив ќе не распарчат.Во подготвителен период Јонус докажа дека можеме да играме на резултат.Ако тргнеме во напад ќе ни дадат гол во првите 10 мин и отиде утакицата.Подобро би било на почеткот да ја отстапиме средината и спасот да го бараме во контри.Да бараме многу прекини и нафрлувања.Прво поради нашата добра игра по корнери а второ поради чести прекини да се деструктуира играта на Русија.
Значи да се разбериме уште сега... Има многу варијанти но ја би прифатил подобро досадна игра но со добар резултат неголи убава игра но да изгубиме... Најлошо би било да биде досадно а да примиме ладни руски голови... Скопската публика мора да научи да почитува...Не еднаш да дојде на стадион и тогаш да се прави дека сета ја разбира...
Да бараме многу прекини и нафрлувања.Прво поради нашата добра игра по корнери а второ поради чести прекини да се деструктуира играта на Русија.
Ако не дај на секој 10 дена тренер ќе мењаваме???
Барем ќе има за шо да правиме муабет во темава и кога нема квалификации????