Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во мојот коментар потенцирав дека среќата е во тоа што Косово моментално овој период посебно после почетокот на панедмијата не е во форма и дека 3 клучни играчи на репрезентација не одигра на овој натпревар. Не зборував за овој натпревар како се одвива настаните. Исто така, потенцирав дека коментарите дека косоварите не ги бива се нереални. Лично мислам за 4-5 години ке бидат страшна добра репрезентација
Тромб ми се откачи дури ги читав имињата. Греота ради овие да пропуштат европско
Демек нашиве знаат да играат јако кога се фаворити?Во среда треба 3-0 да ги згазат грузијците па нозете да им се тресат пред големото финале.![]()
Веќе завршено.![]()
Stefan Ristovski (@stefan_ristovski_13) • Instagram photos and videos
67K Followers, 520 Following, 278 Posts - See Instagram photos and videos from Stefan Ristovski (@stefan_ristovski_13)www.instagram.com
Отворете live story кај Ристовски на Инстаграм, одма дур не завршило.![]()
Веќе завршено.![]()
Транслејт за ние што не збориме чолисимо?![]()
Stefan Ristovski (@stefan_ristovski_13) • Instagram photos and videos
67K Followers, 520 Following, 278 Posts - See Instagram photos and videos from Stefan Ristovski (@stefan_ristovski_13)www.instagram.com
Отворете live story кај Ристовски на Инстаграм, одма дур не завршило.
Прегледај го приврзокот 269965
![]()
Ви реков.
Дечкото е изгубен во просторот, и на крај таа не ја одбрани он како што се дереше Тони Стојановски туку уклиза некој од штоперите.
Време е за голман Албанец, pse jo?
Нема. Не ги бива за голмани. Најзиболно.
Инаку, имам пишано и претходно ама ќе пишам пак, Адеми е најдобриот играч што заиграл за Македонија после Пандев.
Братот е сува класа, сам може да држи цел среден ред, да не му беше оној скандал со допингот и да го заобиколеа повредите сега ќе беше клучна фигура во јак тим од топ 5 лигите без сумња.
На пример?
Шкендија нема голман албанец.
Катастрофа сме на таа позиција. Го имавме Дејан Стојановиќ ама он се одлучи за австриски пасош. Моментално брани за Middlesbrough.