Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Каква ни е играта такви се и коментаторите...Немаат врска ..Поарно младите да играат отколку овие кловнови..

Добро бе жити се како овој Жута стигна да игра за репрезентација... Па секој втор човек во Македонија кој игра маалски фудбал е подобар од оваа џукела у пм...
И дај нека игра Несторовски зошто освен Пандев друг топка незнае да даде а му игра шпиц...
Одбраната нема потреба да се коментира... Покриминална одбрана не сме имале никогаш во историјата...

Никаков концепт! Не знаа што треба да играа! Мизерија, да ви се посерем у таја "позитивна атмосфера"!

Sent from my B1-730HD using Tapatalk

7 играчи немаат улога никаква на теренот,слабо се движат,утрчуваат додаваат,дриблинг не иди во предвид

мене да ми е срам ќе ми биди да се појавам, овие гајле си немаат, си седат и бележат репрезентативен настап :facepalm:

До пред пар години ги пцуевме, сега
од кал ќе ги правиме и Шумуликоски,и Тасевски, и Митревски, Попов од година во година се полоша и полоша репрезентација, ни Гвардиола не им помага на несреќиве.... иначе алал да им е на МТВ за преносов, едниот коментатор не се слуша,другиот па до даска рокнат, уши ми дупна.... каква телевизија,таква репрезентација, па таков и пренос.......

Добро бе сите играчи може малце повеќе да идат на топка малце пресинг да направат. Почнуваат со одбрана дури откако ќе дојдат до наш шестанесетник. Мора малце повеќе агресивност и а не вака како муви без глави и посматрачи.

Која одбрана е она човече, мизерија, стојат сите. За Жута да не правиме муабет, апла се гледа дека не ни игра. Пандев дрво веќе не може да издрибла, играчи ќе дрибла, Алиоски можеби има талент ама за на турнир во маалски фудбал.

Нека ги става Тричковски и Несторовски, Тричко се отепа од голови давање, он на клупа го држи.

Bez sreden red osobeno sredni defanzivci vo denesno vreme fudbal ne se igra. So Ostoja Stjepanovic tolku se moznostite. A i centralnite stoperi ni se kriminalno losi Sikov i Mojsov se ednostavno prebavni za da igraat na ovaa nivo. A Alioski i Pandev neznam zosto gi kritikuvate koga nema koj topka da im dade. Spored meine dvajcata najmnogu se trudat, se vrakat vo nasata polovina za da zemat topka za napred.

Сеа Мрме коа ќе им влезе во соблекувална, има да ги нема... ќе изгинат во второ полувреме (ќе снемаат душа во 60 минута и ќе папсаат)

селекторееее без концепт, загубеност
шиков и мојсов одамна имам кажано дека овци не му давам да пасат а не па топка за фудбал да играат
онај алиовски сиротиот од бек полушпиц му задал да игра, изгубен со свемирот кутриот

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom