Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Па ако има бугарски пасош не значи дека смее за нив да игра...[DOUBLEPOST=1416647533][/DOUBLEPOST]
А од кај само знаеше дека он има наше потекло за да го пратиш и него?
Ако мислиш за Албанецов,шо е проблем тука ? Играше за наша репрезентација , играше во наша лига ,отиде во Австралија да игра ... Коментаторите кажуваат дека е Macedonian , ако се палиш и ти братче дека е Албанец,отидовме во неповрат ....

Ако мислиш за Албанецов,шо е проблем тука ? Играше за наша репрезентација , играше во наша лига ,отиде во Австралија да игра ... Коментаторите кажуваат дека е Macedonian , ако се палиш и ти братче дека е Албанец,отидовме во неповрат ....
Албанецот за веб страната на неговиот тим кажал дека не е Македонец, туку Албанец... приказната тука е завршена.
Сепак мислам дека @Bibo прашуваше за Матиќ.

Зборам за Матиќ за кого и се однесуваше самиот твој цитат. Рече дека си го прател и бил топ, те прашаа како жити се сите можни играчи ти ги пратиш и ти викаш си го прател оти ги пратиш нашите интернационалци, од кај само знаеше дека и он има некаква врска со нас?

А и за Куртиши веќе кога збориш (иако не зборев за него), како што кажа @naumdb човекот на самата страна на клубот нагласува дека бил Албанец, не Македонец.

Последно уредено:
Албанецот за веб страната на неговиот тим кажал дека не е Македонец, туку Албанец... приказната тука е завршена.
Сепак мислам дека @Bibo прашуваше за Матиќ.
Слушај,сега мене ќе ми причаш од веб страна , секое сабајле следам А лига и ми кажуеш дека лажам, жалам но не е така , погрешно .... И да не правиме помпа од ова .... Не е важно за дискусија и има подобри точки за дебата .... ок ;)[DOUBLEPOST=1416648257][/DOUBLEPOST]
Зборам за Матиќ за кого и се однесуваше самиот твој цитат. Рече дека си го прател и бил топ, те прашаа како жити се сите можни играчи ти ги пратиш и ти викаш си го прател оти ги пратиш нашите интернационалци, од кај само знаеше дека и он има некаква врска со нас?
Зборувам за Дамчевски кога почнав да го следам со моменталниот клуб и од тука импресии имам за него .... Преку МацедонианФудбал има листа на сегашни играчи и потенцијални .... Си ги следам од занимација ..... гледам лично како играат и градам мислење .... Денеска фала на интернет стримовите можеш да гледаш се ....

Зборувам за Дамчевски кога почнав да го следам со моменталниот клуб и од тука импресии имам за него ....
Игра средина,исто као Адеми , во Нац Бреда со Дамчевски , има играно за Бенфика но не беа задоволни и отиде во Холандија да игра .... Го имам следено , супер е ... :)
Во цитатов апла за Матиќ рече дека го имаш следено и дека бил супер, не за Дамчевски (не ни има логика за Дамчевски да објаснуваше), ама ајде..

И за Куртиши: никој не вика дека лажеш, тие коментаторите си го викаат Македонец оти е кај нас роден, ама кога самиот Менсур одбива како Македонец да се декларира ондак доволно зборува, така да џабе ти објаснуваш како коментаторите во Австралија го нарекуваат кога самиот тој изјавува дека не е Македонец.

Во цитатов апла за Матиќ збореше, не за Дамчевски (не ни има логика за Дамчевски да објаснуваше), ама ајде..
Го имам следено ,значи во период кога почна Дамчевски да игра Бреда , од тука од тој момент го видов Матиќ со него како игра на натпреварите ,Матич е постојано со Нац Бреда во прва постава, Бреда моментално лошо игра , но Матич одлични партии дава со добра игра, добро движење , ми го привлече нормално вниманието и нормално ми остана во сеќавање он како играч , кога дознав дека има можност за Македонија и од таму ви постирав на темава ... Добар играч е , супер би се вклопил,Дај Боже да прифати ... не знам што ти е збунката , значи почнав Дамчевски да го следам, го стретнав Матич во меѓувреме заедно кога играат , ми остави супер впечаток како играч и сеќавање и затоа пишав дека имам лична импресија дека е добар , кога видов дека може за Македонија, уште повеќе елегии за него , нека ФФМ крене во офанзива само

Колку напредна Исланд, а колку стагниравме ние.
Исланд е прекрасен пример и модел како е само доволно една добра организација и терени да изградиш и пласираш добри играчи на пазарот[DOUBLEPOST=1416687602][/DOUBLEPOST]„Немања Матиќ живееше со своите родители во населбата Драчево, мислам дека своевремено имаше и тренажен процес во Фудбалскиот Клуб ССК, но за ова последново не сум точно информиран. Бабата (од мајката на Немања) е чиста Македонка, тоа е познато“ вели извор за СПОРТ365.

Последно уредено:
dres-615x400.png

Фудбалската федерација на Македонија официјално ја пушти во употреба електронската верзија на продавница за дресови и сувенири од фудбалската репрезентација на Македонија.

Преку www.fanshop.ffm.mk можете да го порачате оригиналниот дрес на нашата репрезентација, а истиот ќе биде доставен до вашата домашна адреса. Наскоро во понудата освен основните производи ќе може да се најдат маички, тренерки и друга спортска опрема со обележјата на македонската репрезентација како и шалови, капи и останати производи. Во пресред на новогодишните и божиќните празници дресот на македонската репрезентација од германскиот производител на спортска опрема JAKO може да го купите по промотивна цена.

Оваа прекрасна дама сигурно игра многу подобро фудбал во споредба со некои кои врска си немаат и не заслужуваат да играат за репрезентацијата..

Attachments

• natasa.jpg
    natasa.jpg
    65,5 KB · Прегледи: 63
7.jpg

Шо к.. барат кајмаков и овде, секаде го имат да му ебам, се проби.:icon_mrgr:

Охохо, ги губеме сите утакмици, а со Луксембург таму ќе ја местиме 1 у 2, а дома ќе ја местиме 2 у 1, и со 6 бода ќе бидеме втори одпозади (можев да пишам и претпоследни, ама тоа делува многу песимистички). Ама со сите ќе бидеме компетитивни :D:ROFLMAO:
Види ми визија, бе :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom