Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Таман ќе си речеш еве ги играат нешто, и ќе се најде дебил ко Мојсов и ќе те разубеди.
Мајко каков очај од играчи имамо, тоа е нешто невероватно!

Најслаба одбрамбена четврока во историјата на фудбало е ова :facepalm: сите четворица летачи

Mojsov i Alioski
....koj im rekol deka moze fudbal da igraat gi izlazal definitivno ...napravete sporedba so zadniot red na Makedonija vo vremeto koga Popov , Mitrevski i Sedloski igraa zaedno , no togas go imavme Veliche i isto ti doagja :))

Mojsov i Alioski
....koj im rekol deka moze fudbal da igraat gi izlazal definitivno ...napravete sporedba so zadniot red na Makedonija vo vremeto koga Popov , Mitrevski i Sedloski igraa zaedno , no togas go imavme Veliche i isto ti doagja :))
Абе Алиоски не е ништо крив, игра во втора лига во Швајцарија, што повеќе очекуваш од него, не е он крив што неаме поасална опција. Ама овој Мојсов е мизерија. Ако Јаховиќ и Георгиевски за некоја караница можеа да ги суспендираат, овој за подарениов гол треба доживотно да се суспензира...

Конечно добра утакмица, ама што дека кога одбранава ни е за у селска лига!
Абе бркај ги овја Ерџан мерџан, Мојсов, све у пизду матер! Ако сакаа нека му го испуша на Новески, ама нека ги доигра квалификациеве. Дамчески у игра, Тодоровски нела го викне па ако сака и лев бек нека игра. Кој им дал топка на овие двајца не ми е јасно, па уште репрезентативци, РЕПРЕЗЕНТАТИВЦИИИ ЕЕЕЈ!!

Bbunski IN , Mojsov OUT
Шо кажа и ти сеа, Бабунски да влегол на место на Мојсов. Едниот е офанзивен играч за врска, другиот стопер, како можеш Мојсов да го замениш со Бабунски...

Kolku samo fudbalot vo Makedonija e katastrofa toa e neverovatno ... Definitivno najslabata reprezentacija do sega .[DOUBLEPOST=1416083977][/DOUBLEPOST]
Шо кажа и ти сеа, Бабунски да влегол на место на Мојсов. Едниот е офанзивен играч за врска, другиот стопер, како можеш Мојсов да го замениш со Бабунски...

Epa so trojca nazad so samo eden stopper i destruktivec na pomos za Babunski da zajakne napred da drzime topka povekje na nivna polovina .

Стаи го Бабунски наместо Пачски,секој греши,можда тоа мислеше :)

само што ги видов головите..па добре бе маму ви ебам..цел живот фудбал играте вакви грешки праите...Ристовски 2 настапи за парма има цела сезона во репрезентација стандарден...мојсов за еден од последните во норвешка лига игра па прв избор...па од наша лига земи подобро ќе изиграат....ние од форум играме боље него ли овие кретеневи...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom