Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
И што има тука толку смешно, демек не е изненадување што Словачка ја победи Шпанија? Збориш ко да рекол „денеска секој може да победи против секого, еве дури Словачка вчера победи против Луксембург“ па ајде сега ќе се смееме што тропнал и како им се подсмевал на Словаците па ќе сме виделе уствари колку биле за заебавање кога ќе не победат...
Не сваќаш ти,Словачка може да ја изненади Шпанија и да победи,ние можеме да ја изненадиме Шпанија и да примиме 4 гола а не 5.Е тоа е смешно во изјавата на Ивановски.

Не шала на страна ако го видам Цуцли кој игра во ПАРТИЗАНИ во Албанија, ќе се убијам. Сме имале од слаби, до нај слаби играчи но Цуцули е врвот, типот не знае да трча.

Јас се согласувам со Ивановски, секој може да освои бодови. Пример ние може да освоиме поени на сите гостувања ама нема да освоиме. Ама можеме.

Ова е жално што ни се дешава,ми се плаче коа ги глеам играчиве.Волку слаба репрезентација никад не сме имале.
Ама ми се плаче највише ради тоа што имам 20 години а свесен сум дека никад нема да доживеам на светско или европско да ја глеам Македонија. (можам да замислам на вас постарите како ви е:icon_lol:). И луѓево пак мислат дека проблемот е што не играл Бабунски а играл некој друг инвалид,а не сваќаат дека децава што сега тренираат и што ќе ни бидат идни репрезентативци растат во никакви услови гледајки ботови како овие како играат за репрезентација. Можете да замислите нивната генерација што играчи ќе извади:place:

Последно уредено:
Џиџи го распука Ѓуровски со критики.:drk:
Што кажувал светскиот тренер Џиџи?
Тој па многу добар беше, во негово време наредивме три учества на СП/ЕП.

Што кажувал светскиот тренер Џиџи?
Тој па многу добар беше, во негово време наредивме три учества на СП/ЕП.
За ротациите на тимот од страна на Бошко, за тоа што не го извади и не повика друг играч на местото на Мојсов, и тн.

Абе не дека и тој е некој светец, ама шо знам, чудно ми е некој да испадне овака јавно и да критикува. :)

Ајде бе нека 'не изненадат еднаш, нека тепаат некој вака јак противник на гости :vozbud:

Gubat Ukraincive 100%
Mnogu nekako motivirani nasive :)

Приметив со Бошко како селектор многу глупи груби фаули прават и тоа близу 16 метри.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom