Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Лол,ретко пишувам постови со големи букви и ми збориш дека не сум смеел ?! Коа губиме,во ред е другите и да пцујат и да зборуваат се и сешто и да пишуваат со големи букви. Сеа на одличен гол и зошто го тупев цел време за Абдурахими е супер играч,најдобар за месецов на Локерен,а постојано ме правеа луд дека педа гомно е, им ги затна устите шо го критикуваа,а мене ме стави ја виновен шо не смеам да пишам.Смешно нема коментарНе коментирам многу на форумов, ама сега морам да те прашам нешто.
Дали си ти луд или се дрогираш?
Пиша еднаш дека е лудница олабави малку.
Имаме шанси да ги плесниме во Скопје и да бидиме први, така ?исто бодови со бранителот на трофејот Шпанија, памтете го денов!
Не знам кај ги виде 8, 6 албанци се, еден е Бошњак (Јаховиќ) и Алијоски, не знам што е, ми личи на Торбеш по презимето, мада можда и он е албанец, кој го знае. Небитно, крај краева.8 од 14 што играа, више од 50%, добро работи јагнешка бригада у ффм, си билда цв-ња за подобра продажба. а илчо ќути и пуши (или процент има и за него)
Го боли кур него за Македонија, туку репрезентација му е место да напредне во кариера, промоција и се останато. Факт е! Јас ниту гледам Ш’иптарија, а ниту со години ја пратам репрезентацијата.Ако игра за Македонија и ја претставува Македонија, тогаш треба да ја знае и со гордост да ја пее македонската химна, а не при прослава на гол да се радува со албанско знаме. Абе можно ли е волку да ви се испрани мозоците ??
Само едно не ми е јасно оној ненормалниот “талент “Адеми кој наводно одбил да игра за Хрватска во репрезентација нели таму имаш поголеми шанси од со нашиве? Плус колкав талент е се виде заради него примивме гол! Плус кој да иде да гледа фудбал и од кои причини? Па незнам кој да е селектор ни е бадијала кога фудбалерите не си ги извршуват обврските и зададените задачи за да се изигра договореното и тоа што се работело на тренинг! Абе небадијала му ја кидна Чедо онака преку ноќГо боли кур него за Македонија, туку репрезентација му е место да напредне во кариера, промоција и се останато. Факт е! Јас ниту гледам Ш’иптарија, а ниту со години ја пратам репрезентацијата.
Тоа е исто како што ги пуштавме Аделина, Гаџа келчото и други да пејат и да земаат пари, а тие први ти удараат нож и јадат гомна . Глупо Македонче не за џабе doggy му била омилена поза цела историја.
И Алиоски е Албанец (презимето и мене ми е малце несоодветно али дефинитивно е Албанец), али кои други 6 ги гледаш? 6 се сосе него: Ибраими, Абдурахими, Демири, Адеми, Алиоски и Цуцули. Ти Муарем да не го измеша, оти Турчин е он, не е Албанец.Не знам кај ги виде 8, 6 албанци се, еден е Бошњак (Јаховиќ) и Алијоски, не знам што е, ми личи на Торбеш по презимето, мада можда и он е албанец, кој го знае.