Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
нн
Не коментирам многу на форумов, ама сега морам да те прашам нешто.
Дали си ти луд или се дрогираш?
Пиша еднаш дека е лудница олабави малку.
Лол,ретко пишувам постови со големи букви и ми збориш дека не сум смеел ?! Коа губиме,во ред е другите и да пцујат и да зборуваат се и сешто и да пишуваат со големи букви. Сеа на одличен гол и зошто го тупев цел време за Абдурахими е супер играч,најдобар за месецов на Локерен,а постојано ме правеа луд дека педа гомно е, им ги затна устите шо го критикуваа,а мене ме стави ја виновен шо не смеам да пишам.Смешно нема коментар :D

Koга ќе се вратам наназад, таа нашата прва репрезентација во 90-тите, со Најдоски, Јаневски, Панчев, Бошковски, Ѓуровски итн., која ја сметав за слаба, за сите наредни, а посебно за оваа, беше прејака...

исто бодови со бранителот на трофејот Шпанија, памтете го денов!
Имаме шанси да ги плесниме во Скопје и да бидиме први, така ? :D

8 од 14 што играа, више од 50%, добро работи јагнешка бригада у ффм, си билда цв-ња за подобра продажба. а илчо ќути и пуши (или процент има и за него)

8 од 14 што играа, више од 50%, добро работи јагнешка бригада у ффм, си билда цв-ња за подобра продажба. а илчо ќути и пуши (или процент има и за него)
Не знам кај ги виде 8, 6 албанци се, еден е Бошњак (Јаховиќ) и Алијоски, не знам што е, ми личи на Торбеш по презимето, мада можда и он е албанец, кој го знае. Небитно, крај краева.

Некои тука многу си придаваат значење. :D :D

На крај се пласираме на европско, гарантирам :ROFLMAO:

Го имаме најслабиот селектор досега. Ѓоре Јовановски , Џиџи, Цапар беа подобри од бате Боле.

Ако игра за Македонија и ја претставува Македонија, тогаш треба да ја знае и со гордост да ја пее македонската химна, а не при прослава на гол да се радува со албанско знаме. Абе можно ли е волку да ви се испрани мозоците ??
Го боли кур него за Македонија, туку репрезентација му е место да напредне во кариера, промоција и се останато. Факт е! Јас ниту гледам Ш’иптарија, а ниту со години ја пратам репрезентацијата.

Тоа е исто како што ги пуштавме Аделина, Гаџа келчото и други да пејат и да земаат пари, а тие први ти удараат нож и јадат гомна . Глупо Македонче не за џабе doggy му била омилена поза цела историја.

691910602160022853.jpg

Мислам не се изнервиравме сите оти братов даде гол, сите сакавме да изгубат и се изнервиравме. Дека ги сака некој фудбалериве не верувам. :D

До пред 5 години овие фаци ќе правеа љетив на кров (или во Вардар) на утакмица на Македонија. Сега нема кој да ги чепка, и онака репрезентација останаа да ја гледаат само полуретардирани фаци, фаци што добиле гратиси, менаџерите на играчите и нивните роднини :cuc:
Гледав до 1-0, ни на крај памет дека тоа мртвите од Луксембург ни ја свртеле утакмицата. Гледам последна секунда даваме гол, скокаат во еден кафич луѓево, викам фатиле 3+ на спортска, 3-0 сме тепале.
Кога гледам сме добиле 3-2 во последна секунда, и тоа сме губеле од факинг Луксембург :vozbud:

Нема ни потреба да се трошат зборови. Па порано анализи правевме после утакмици, кој како изиграл, што треба да се менува :pos:
Нека си стават крај на кариери сите до еден, е тоа треба да се менува...

Каков старт на квалификациите за Исланд. Дома ја треснаа Турција 3-0, вчера на гости Латвија 0-3. по по....ние за цел циклус не можеме 6 гола да дадеме :confused: А државиче од 300 000 се човече :facepalm:

Го боли кур него за Македонија, туку репрезентација му е место да напредне во кариера, промоција и се останато. Факт е! Јас ниту гледам Ш’иптарија, а ниту со години ја пратам репрезентацијата.

Тоа е исто како што ги пуштавме Аделина, Гаџа келчото и други да пејат и да земаат пари, а тие први ти удараат нож и јадат гомна . Глупо Македонче не за џабе doggy му била омилена поза цела историја.
Само едно не ми е јасно оној ненормалниот “талент “Адеми кој наводно одбил да игра за Хрватска во репрезентација нели таму имаш поголеми шанси од со нашиве? Плус колкав талент е се виде заради него примивме гол! Плус кој да иде да гледа фудбал и од кои причини? Па незнам кој да е селектор ни е бадијала кога фудбалерите не си ги извршуват обврските и зададените задачи за да се изигра договореното и тоа што се работело на тренинг! Абе небадијала му ја кидна Чедо онака преку ноќ :)

Не знам кај ги виде 8, 6 албанци се, еден е Бошњак (Јаховиќ) и Алијоски, не знам што е, ми личи на Торбеш по презимето, мада можда и он е албанец, кој го знае.
И Алиоски е Албанец (презимето и мене ми е малце несоодветно али дефинитивно е Албанец), али кои други 6 ги гледаш? 6 се сосе него: Ибраими, Абдурахими, Демири, Адеми, Алиоски и Цуцули. Ти Муарем да не го измеша, оти Турчин е он, не е Албанец.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom