- Член од
- 15 февруари 2012
- Мислења
- 441
- Поени од реакции
- 544
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За 9 месеци добивката беше 30 еура по акција, за годишната може да нагаѓаме тука.[DOUBLEPOST=1518026790][/DOUBLEPOST]Јас би шпекулирал со 37/38 еураКолку се очекува добивка за изминатата година?
Се очекува околу 2,2-2,3 и дивиденда околу 1300, за точноста ќе видеме утре.Колку се очекува добивка за изминатата година? T.e дали ќе стаса до 2 милијарди денари?
Темава ја поставив како Важна, се појавува прва кога ќе отворите подфорум Економија. Плус кај мене стално си дава нотификации за нов пост во темава и ја има во Нови мислења.
Десно кај Нови Мислења не се појавува, Македонска Берза
![]()
stranci begat od brodot makedonsci siigraat berza! Vo Januari Ohridska -0.33% , Alkaloid -0.16 , NLB -0.10 , Komerzcijalna -0.16 stranci rasprodavaat.....
Ete kolku nashive investitori veruvaat vo fundamentite na MSE. Sve speculator do speculator
So eden biten isklucok kaj TEL koj si cepa vo zeleno. Toa ti se vika akcija so niska beta
Распродават,stranci begat od brodot makedonsci siigraat berza! Vo Januari Ohridska -0.33% , Alkaloid -0.16 , NLB -0.10 , Komerzcijalna -0.16 stranci rasprodavaat.....
Vo paricniot tek ke vlezat sigurnoНе знам само дали парите од продажбата на пензискиот фонд ќе влезат во билансите за 2017 на ТНБ?
Kako prometot denes?Со 2к евра промет![]()