- Член од
- 27 јуни 2008
- Мислења
- 9.024
- Поени од реакции
- 5.947
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ако сака некој карта за јужна - 600ден
Уа шиткачи! :nenene:
И што постигна сега со постов? Убаво ти кажа човекот, ако сакаш, сакаш ако не не мораш, иди најди си од друго место. Знам дека не е на арно шиткањето на карти, меѓутоа кога имаме таква држава, мора се снаоѓате на секакви начини за карта.
Не постои закон во македонија што забранува препродавање на карти на црно. или шо викаш ти шиткање...
абе вика 600 денари а карта е 200денари :uvo:абе јас ако најдам ќе најдам од билетара (знам дека нема) ако не ич не зеам :salut:
Не реков дека постои.
Не сте ни виновни нешто. Наместо да се продаваат карти нормално, за да можат да ги купат вистинските навивачи, тие стигнале до такви како тебе.
И шиткачи е стар термин, не го измислив јас. Имаш и тапкароши, препродавачи... одбери си што ти прилега.
P.S. Се надевам дека си купил повеќе карти. Барем да не се срамиш за бедни 600 денари.
Среќа јас уште првата ден земав за 200 денари. Да немав земено, без расмислување би дал 1000, а камо ли па 600. И така ретко идам на стадион, бидејќи немам многу можност, па еве сега кога ми се укажува прилика, зошто да не би дал и повеќе пари.
Среќа јас уште првата ден земав за 200 денари. Да немав земено, без расмислување би дал 1000, а камо ли па 600. И така ретко идам на стадион, бидејќи немам многу можност, па еве сега кога ми се укажува прилика, зошто да не би дал и повеќе пари.
абе јас сум бил на 90% од натпреварите само многу се нервирам кога некој ќе рече сакаш да ти ја продадам картата за 3 пати повисока цена од онаа што ја купил од билетара....и зошто ја купил картата кога нема да иде ?
абе јас сум бил на 90% од натпреварите само многу се нервирам кога некој ќе рече сакаш да ти ја продадам картата за 3 пати повисока цена од онаа што ја купил од билетара....и зошто ја купил картата кога нема да иде ?