Македонија VS Шпанија

Тип

• Македонија победник

Гласови: 207 43,7%
  • Шпанија победник

Гласови: 138 29,1%
  • Нерешено

Гласови: 129 27,2%

• Вкупно гласачи
    474
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
28 декември 2008
Мислења
1.356
Поени од реакции
184
Член од
21 септември 2008
Мислења
14.628
Поени од реакции
14.530
И што постигна сега со постов? Убаво ти кажа човекот, ако сакаш, сакаш ако не не мораш, иди најди си од друго место. Знам дека не е на арно шиткањето на карти, меѓутоа кога имаме таква држава, мора се снаоѓате на секакви начини за карта.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
И што постигна сега со постов? Убаво ти кажа човекот, ако сакаш, сакаш ако не не мораш, иди најди си од друго место. Знам дека не е на арно шиткањето на карти, меѓутоа кога имаме таква држава, мора се снаоѓате на секакви начини за карта.
абе вика 600 денари а карта е 200денари :uvo:абе јас ако најдам ќе најдам од билетара (знам дека нема) ако не ич не зеам :salut:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.667
Поени од реакции
59.765
Не постои закон во македонија што забранува препродавање на карти на црно. или шо викаш ти шиткање...
Не реков дека постои.

Не сте ни виновни нешто. Наместо да се продаваат карти нормално, за да можат да ги купат вистинските навивачи, тие стигнале до такви како тебе.

И шиткачи е стар термин, не го измислив јас. Имаш и тапкароши, препродавачи... одбери си што ти прилега.

P.S. Се надевам дека си купил повеќе карти. Барем да не се срамиш за бедни 600 денари.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.628
Поени од реакции
14.530
абе вика 600 денари а карта е 200денари :uvo:абе јас ако најдам ќе најдам од билетара (знам дека нема) ако не ич не зеам :salut:
Среќа јас уште првата ден земав за 200 денари. Да немав земено, без расмислување би дал 1000, а камо ли па 600. И така ретко идам на стадион, бидејќи немам многу можност, па еве сега кога ми се укажува прилика, зошто да не би дал и повеќе пари.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не реков дека постои.

Не сте ни виновни нешто. Наместо да се продаваат карти нормално, за да можат да ги купат вистинските навивачи, тие стигнале до такви како тебе.

И шиткачи е стар термин, не го измислив јас. Имаш и тапкароши, препродавачи... одбери си што ти прилега.

P.S. Се надевам дека си купил повеќе карти. Барем да не се срамиш за бедни 600 денари.
Точно, не е се` до законот, треба нешто и од страна на етиката и моралот да се гледа.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.667
Поени од реакции
59.765
Среќа јас уште првата ден земав за 200 денари. Да немав земено, без расмислување би дал 1000, а камо ли па 600. И така ретко идам на стадион, бидејќи немам многу можност, па еве сега кога ми се укажува прилика, зошто да не би дал и повеќе пари.
Никој не ти замерува тебе што би дал 1000. Замерката е за оние што препродаваат и заработуваат од картите кои веројатно ги добиле џабе, а ти не можеш да си ги купиш онаму кај што треба.

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Абе мамицата во газот на сите што купиле повеќе од 10 карти :nerv: незнам каков човек треба да си за да ќариш пари на твојата држава :tapp: безкичмењаци,да даде Господ Џандарите да ве фатат и сите карти да ви земат па да слушате пренос на радио!

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Богами се мислам и јас мојава дали да ја дадам на аукција :pos:
btw Ако веќе ја продава некој нека ја продава за висока цена, една карта не е на лошо на другите.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
абе јас сум бил на 90% од натпреварите само многу се нервирам кога некој ќе рече сакаш да ти ја продадам картата за 3 пати повисока цена од онаа што ја купил од билетара....и зошто ја купил картата кога нема да иде ?

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.628
Поени од реакции
14.530
абе јас сум бил на 90% од натпреварите само многу се нервирам кога некој ќе рече сакаш да ти ја продадам картата за 3 пати повисока цена од онаа што ја купил од билетара....и зошто ја купил картата кога нема да иде ?
Просто и едноставано. За да ја препродади на друг, и да заработи нешто од тоа. Жалосно, но вистинито.

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.861
Поени од реакции
5.716
ако сака некој карта за јужна - 600ден
јас да немав карта ќе ти ја земев за 600 денари ама од после од кога ќе дојдеше таа карта во моите раце не гарантирав шо ќе ти се десешее :tapp:

С

Спенсер

Гостин
тоа ти се вика бизнис....

сега гледав на ТВ...шпанија доаѓа во полн состав...со сите ѕвезди во тимот... штета што најверојатно нема да бидам тука....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom