МАКЕДОНИЈА-Иран 17.01. (33-31)

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување

Со колку разлика ќе победи Македонија против Иран?

• Вкупно гласачи
    87
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Не ме радува одбраната првенствово, многу повеќе е обрнато внимание на фрлање голој. Кога ќе дојде тесно повеќе би се надевал на одбраната отколку нападот секогаш да е толку ефикасен.

Што промаши Кире, среќа што не не казнија.

Lelel Manaskov.Sto se sluci vcera ne mi e jasno,ama ovoj denesniov Manaskov e originalot.

Bravo za Nedanovski,ili visoko ili od parket.Sutira od podaleku i ima sirok agol,mnogu pametno.

Odbrana nikakva,ne pritiskaat ic,a irancive si koristat i bushat.

не отепаа од 9 метри, овака против Данска не бевме торпедирани :ROFLMAO:

Дејан уште не свати дека кога шутира од подалеку не у е толку затворен аголот, овој се пика во голман и шутира :pos:

31 гол примивме бе...Ич не ме радува победата денес. Ако продолжиме вака во одбрана ќе ни се ебе матер

Пред нешто повеќе од 2300 години, Аце наш ги покори Иранците. Еве сега ние пак го направивме тоа. Нека пукне цел свет, историјата е на наша страна!

:oeoeoe:

(апел до администраторскиот тим, знамето на ова смајли да биде заменето со старото знаме на кое е сонцето од Кутлеш)

Им попуштавме, и пак ги тепавме :icon_mrgr:

Малку фалеше да имаше ГАЗЕЊЕ (тие нас)

:oeoeoe:

минимална победа во инфаркт завршница

Јеееееееее, еден од 8-те мина сум шо погодив, барем половина од анкетата :D

Аирлија, само одбранава дупи работа, 31 гол ццц.

не отепаа од 9 метри, овака против Данска не бевме торпедирани :ROFLMAO:

Дејан уште не свати дека кога шутира од подалеку не у е толку затворен аголот, овој се пика во голман и шутира :pos:
Уште вежба, тоа му е тактика. Да го издрибла голманот и оп празен гол.

А шо че беше да играше прва постава 15-20 минути на почетокот и направеше 10-12 разлика и после си седнат на клупа. Вака одмориа 15 минути и после 45 мин ура. Тактика гешес шо би рекло со финта... катастрофа...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom