Македонија - Данска [21.01.2012 - 18:15 ч.]

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин`
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Солидно е првово полувреме.

Hide your kids,hide your wife and hide your children cause Macedonia is raping everybody out there.

16-19
Многу голови некако, за момент помислив дека се игра крајот на утакмицата а не на полувремето....

Како лесно прокоцкавме солидно водство. Пак нека шутира голманот од назад...наместо смирено да се игра брзаме без потреба.

Нека идат у курац сител ебате телевизијата глупа!!
Се опуштија нашиве :eek:
--- надополнето: 21 јануари 2012 во 18:55 ---

СТОЈАНЧЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ СТОИЛОООООООООООООООООООООООООООООООООВ

СИТЕЛ ПУШЕТЕЕЕЕЕ

Добив една таква желба да му ја залепам една на Борко. :facepalm: Увек вака се ака од земја. А фино имавме шест гола, ќе можеа да спијат на клупа мирно.

Ја гледам на еден дански стрим иначе и топ е снимката не сече. Баталете ја Сител, барајте си пренос на време.

Ај не јадете стап, 6, 3, 1... Три разлика, ама најјакото е што нападот функционира страшно, вака ако продолжиме ги газиме 100%.

Е сеа Сител и србиве да ја средат работава со стримингот, мамицата бе !

Зошто не го стави ДИВИ?
Другото е одлично, само нека продолжат така, данциве незнаат кај тераат. Ова е тоа што се посакува. АЈДЕЕЕЕ!

Добро изиграно, се надевам и во второто полувреме нема да изветреат и ќе продолжат со одличната игра како до сега. :)

Браво, се гледа дека Кире му дал некои совети на братму.

Добро прво полувреме, имаме 3 гола водство иако можеше да биде уште повисоко.

Стојанче Стоилов. :cuc:

Во второ полувреме мора малку да стегнеме у одбрана и да не дозволиме да не стигнат.

И Кајгана кочи, и преносот кочи, све кочи у пм !!!

Се нервирам и со оние у салана, кој к*р мистер саксобит на секој гол бе... остај фановите да се слушаат !!!

Супер сме, вака и у второ, мамичето ќе им се расплаче.... :sneaky:

НЕПИСМЕН ЕДЕН, ПРЕНОСОТ Е ЛОШ НЕ Е ДО СИТЕЛ! ГЛЕДАЈ НА КОЈ САКАШ СТРИМ, КОГА НА СИТЕЛ СЕ ЗАКОЧУВА СЛИКАТА НА СТРИМОВИТЕ ИМА РЕКЛАМИ ЗА ЕВРОПСКОТО ПРВЕНСТВО.

ГОНИ СЕ БРЕ КУРТОН ЕДЕН ПРЕКУ ВЕЌЕ И ОД ТЕБЕ

--- надополнето: 21 јануари 2012 во 18:55 ---
Незнам кој е глуп......како не сваќате дека е до преносот, преносот е лош СЕКАДЕ. Ете и хрватите се жалат на нивни форум.

Добив една таква желба да му ја залепам на Борко. :facepalm: Увек вака се ака од земја. А фино имавме шест гола, ќе можеа да спијат на клупа мирно.

Ја гледам на еден дански стрим иначе и топ е снимката не сече. Баталете ја Сител, барајте си пренос на време.

Копирај линк, ТЕ МОЛАМ ! :)

Со овие десет прсте Ѕинго ќе го поправе преносот

dzingo.jpg

Добив една таква желба да му ја залепам на Борко. :facepalm: Увек вака се ака од земја. А фино имавме шест гола, ќе можеа да спијат на клупа мирно.

Копирај линк, ТЕ МОЛАМ ! :)

Само да продолжиме во исто и подобро темпо во второ полувреме.Да не се издуваме сега.Ме нервира тоа што од готово вересија направивме,требаше со минимум пет да водиме на полувреме.
Борко избрза сакаше гол куров ми да даде и после уште два брзи гола.
Опасни се на контри данциве,и не фаќаат на тоа што ние споро правиме измени.Мора да се среди таа работа.
Фластер на Хансен и добра реализација како досега и одиме во полуфинале :D

НЕПИСМЕН ЕДЕН, ПРЕНОСОТ Е ЛОШ НЕ Е ДО СИТЕЛ! ГЛЕДАЈ НА КОЈ САКАШ СТРИМ, КОГА НА СИТЕЛ СЕ ЗАКОЧУВА СЛИКАТА НА СТРИМОВИТЕ ИМА РЕКЛАМИ ЗА ЕВРОПСКОТО ПРВЕНСТВО.
јас гледам на стрим и не ми кочи, не ги правдај

Добро изиграно, се надевам и во второто полувреме нема да изветреат и ќе продолжат со одличната игра како до сега. :)

Тешко дека ќе издржиме со вакво темпо. Како и да е оптимист сум. МАКЕДОНИЈА!

Ај не јадете стап, 6, 3, 1... Три разлика, ама најјакото е што нападот функционира страшно, вака ако продолжиме ги газиме 100%.

Е сеа Сител и србиве да ја средат работава со стримингот, мамицата бе !

Е ајде де, одма почнаа со вреѓање, сигурно и данциве ќе се свестат во еден момент и нема да остават да ги трупаме, не е ова маалски ракомет, еуро е. Супер си е резултатов само да бидеме сконцентрирани.

И до тој дечкото горе што дроби и ги брани Шител, објасни ми како на овие стримови не кочи http://livetv.ru/eventinfo/103044_denmark_republic_of_macedonia/

ебати телевизија лешперска.

Ај не пребарувајте сега сме воделе 6,5....поарно ќе ви беше 11-11 да беше првово? Супер се, вака ако продолжат наши се :)

И Кајгана кочи, и преносот кочи, све кочи у пм !!! Ама луѓе, вака беше и у 97ма кога ти тепавме !!!

Се нервирам и со оние у салана, кој к*р мистер саксобит на секој гол бе... остај фановите да се слушаат !!!

Супер сме, вака и у второ, мамичето ќе им се расплаче.... :sneaky:

Само да продолжиме во исто и подобро темпо во второ полувреме.Да не се издуваме сега.Ме нервира тоа што од готово вересија направивме,требаше со минимум пет да водиме на полувреме.
Борко избрза сакаше гол куров ми да даде и после уште два брзи гола.
Опасни се на контри данциве,и не фаќаат на тоа што ние споро правиме измени.Мора да се среди таа работа.
Фластер на Хансен и добра реализација како досега и одиме во полуфинале :D

Овој па на рекламава на Пелистерка.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom