Македонија - Босна и Херцеговина 19.01. (25-22)

• Креатор на темата Креатор на темата Sungerot Bob
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши мечот Македонија - Босна и Херцеговина?

• Вкупно гласачи
    138
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
А иначе кого го прогласија за МВП?

Katar na site reprezentacii gi castele so po 20 navivaci od doticnite zemji,so site plateni trosoci.Koi se tie sreknici od Makedonija sto otidoa na niven trosok ? :nesumjas:

Davorce i Nacevski maybe ? :icon_mrgr:

Очекував ваква утакмица, знаев дека Босанците ќе играат над своите можности и нема лесно да се предадат, но ете успеавме да триумфираме :D
Одлично го отворивме натпреварот , имавме одлична предност од 6-1 , но во нападот не запреа пред се Киро кој што имаше многу лош ден и дојде до израз ваков тек на натпреварот, крилата беа добри , иако во вториот дел пак Деки и Гоце утнаа по 1 зицер , тоа ти е таа македонска работа, секогаш мора добро да се испотиме за секоја победа, беше промашен и пенал од Ренато.
План Б за пеналите треба да биде Мојсо, одлично изведува пенали, незнам зошто Обрван му дозволи на Ренато кој што е очаен од пеналите.
Како и да е .. морам да го издвојам Прибак, овој играч буквално ги испиша Босанците во моментот кога се кршеше резултатот, таков играч не сме имале досега, играч со големо срце и голем карактер.. Браво мајсторе , ти беше играч на овој натпревар :cuc::cuc:
Морам да го пофалам и Никола Маркоски, работата во одбраната си ја заврши доста солидно за разлика од брат му кој што е во очајна форма, останува уште тој да си ја поврати формата бидејќи многу работи зависат од него во одбраната.
Ќе бидам воздржан од критики и нема да ја омаловажувам победата на момците, големи 2 бода за пласман во 1/8 финале, ајде сега следната против Хрватите, се надевам ќе ги плеснеме.
:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

Она кога Македонец коментира на balkan-handball.com:

ova je bila tesna utakmica poradi toa sto kiro lazarov imase slab natprevar.da je bio on kako sto go znaeme nemase da ima neizvesnost vo ovaa sredba

Уби ме туѓа срамота... :facepalm:

Имам некое чуство дека пак не е нешто во ред со репрезентацијава особено по изјавата на Кире дека имаме резерви за докажување а по претходна изјава на Миркулоски дека има кој да го замени Кире кога не му оди. Може сум во грешка ама појасно ќе стане после првиот пораз.

Abe ke otvoram jas ne e problem,ama maler sum(ako imav sreka ke gi otepav kladillnicite,"kolegite"od kockarskite temi znaat).:giggle:

A i po ona so go vidov denes od nasite,ke ni treba nekoj ekstra lucky motherfucker za da otvori tema.
Ke ne izresetaat kauboite ako igrame makar i priblizno kako denes.:boksix:

bosna-makedonija3.jpg

the-office-20100924005913387.gif

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom