Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Само ја иам впечаток дека Борко не анализира противнички играчи?
Па добро бе пичка му матер, знаеш дека си голман што брани на проценка, па земи разгледај некои видеа, кој каде шутира, не како изгубен случај се леташ по бурек. И на крај одбраната му е крива.![]()
Ама ние се согласуваме за калкулациите де, само ти не ме сфаќаш што конкретно ме изнервира мене, па затоа и првичниот пост ми беше остар, а после тоа се смирив, па се дообјаснив.Не те сфаќам. Еве зошто
И сама правиш калкулација кога мислиш дека треба а во случајов велиш дека не треба и сега не ја правиш али во иднина би ја правела. Е сега, според мене во иднина нема простор за калкулација. Зошто? Зависно од пласманот во група, ќе знаеме со кои ќе вкрстуваме. Ако сега не ја направиме таа калкулација, џабе ќе ни биде да калкулираме кога ќе ги победиме Словенија/Катар (јас сум убеден дека ги ташламе, кој и да биде).
Јас повторно ќе ти пишам. Секогаш е потребна калкулација, без разлика дали одиш да купиш млеко и леб (ќе ти требаат пари и за паштета) или одиш на рок клајмбинг, па калкулираш која карпа да ја фатиш, да не си пресудиш самиот себе![]()
Е па ова де, само ти поубаво го кажа од мене, јас го пишав остро и сфаќам зошто бев цитирана, само ме мрзи да се дообјаснувам.Ќе има калкулации, не е Шундо овасамо што тие најдобро си знаат кој им одговара кој не. Сите противници се изанализирани добро.
Не, ти пишуваш надолго и наширокоАма ние се согласуваме за калкулациите де, само ти не ме сфаќаш што конкретно ме изнервира мене, па затоа и првичниот пост ми беше остар, а после тоа се смирив, па се дообјаснив.
Ме мрзи да пишувам сега ептен и онака не се сфаќаме за што ми беше насочено ова моето. Не е ни битно.[DOUBLEPOST=1422016908][/DOUBLEPOST]
Е па ова де, само ти поубаво го кажа од мене, јас го пишав остро и сфаќам зошто бев цитирана, само ме мрзи да се дообјаснувам.
Пишав дека ме нервираат калкулации и не бев прецизна и не кажав убаво што мислам и си прифаќам да ме цитираат, сама сум си крива.
Ај уште еднаш: Не сум против калкулации, друго ме изнервира, ама ај.![]()
Јасно дека Борко е бољи, се заебавав со постот.Абе реално во моментот Борко е подобар голман од Диви..
Не за џабе е во топ 5 голмани во Франција....
Е сега кај него,но и кај сите голмани е момент на испирација и да има добра партија...
Ама ако гледаш така досега на првенството немаше некој екстра голман кој ќе има континитуитет и да има 15+ одбрани...(можеби до некаде Андерсон од Шведска,Буриќ од Бих,на Тунис вториот голман доста се истакнува,исто и на Египет голманот)....
Значи варира формата на голманите....
Сепак турнирски систем е,меч на секој два дена,и не е лесно да се одржува форма,и не е толку лесно да се одбранат многу топки,плус играш со јаки тимови,не е ова лига каде шо играат секакви играчи...
А досега не беше толку лош Борко,баш коректно си ја заврши работата,со Тунис одличен,со Бих просечен но пак стигна до 10ина одбрани,со Хрватска исто,значи горе долу во рамките на очекувањата...
Јас баш обратно сакам,Борко да влези во ритам,а Диви си го имаме како бек ап,и така веќе се навикна Диви да е втор голман,времиња не е прв голман...![]()
Не брани тој на процена, он се базира на блокот. Ако блокот му ја чува едната страна он оди на другата, а не размислува дека има играчи шо скокаат по 3 метра и многу лесно шутираат преку блок.Само ја иам впечаток дека Борко не анализира противнички играчи?
Па добро бе пичка му матер, знаеш дека си голман што брани на проценка, па земи разгледај некои видеа, кој каде шутира, не како изгубен случај се леташ по бурек. И на крај одбраната му е крива.![]()
Они играат тип на ракомет што не ни одговара, ама и ние играме тип на ракомет што не им одговара на нив. Плус Вуги ќе даде некои инсајдерски информации на нашиве за јанезите.Јаки се словенциве, играат тип на ракомет што не ни одговара..со кој и да играме во 1/8 финале ќе се мачиме до последна секунда секако