Македонија-Австрија 23.01. (36-31 второ место во група)

• Креатор на темата Креатор на темата Tomasino
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши мечот меѓу Македонија и Австрија?

• победа на Македонија

Гласови: 128 82,6%
  • нерешено

Гласови: 23 14,8%
  • победа на Австрија

Гласови: 20 12,9%

• Вкупно гласачи
    155
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
@Tomasino имаш среќа што никој не се кладеше со тебе :D

Они играат тип на ракомет што не ни одговара, ама и ние играме тип на ракомет што не им одговара на нив. Плус Вуги ќе даде некои инсајдерски информации на нашиве за јанезите. :D
Дискутабилно првово ама ајде да заврши утакмицава па ќе видиме :D

Словенија и Катар значи генерално се тука, мене после ме интересира, со кого би имале поише шанси во четврт(најверојатно изборот ќе биде меѓу Франција и Германија), ја би ја избрал страната од ждребот кај што се швабите, таму имаме поише шанси за полуфинале, автоматски и поише шанси за Олимпијада(полуфиналистите ко што разбрав ќе бидат домаќини на бараж турнирите за ОИ)... Нормално дека треба натпревар по натпревар, нормално дека треба прво осмина да се помине, али со оглед на израмнетоста на Словенија и Катар, ја дефинитивно би се "играл" :sneaky:

И кој фактор у ракометот и општо у светов е тој стариот на Саудиска Арабија што умрел?[DOUBLEPOST=1422028915][/DOUBLEPOST]За Кемал Монтено ќутеа ли онојпат пичка им матер?!

И кој фактор у ракометот и општо у светов е тој стариот на Саудиска Арабија што умрел?[DOUBLEPOST=1422028915][/DOUBLEPOST]За Кемал Монтено ќутеа ли онојпат пичка им матер?!
ZNAES LI TI KOJ E ABDULAH BIN ABULAZIZ BE ???????!?!???

Слеп сум што не можам да ги лоцирам видеата на балканспорт? Помош?

Бутинот е Дибиров за Манасков

Види го овој Дејан бе 3 утакмици ги изигра како што треба и сега почнува да се глупира, како би го тепал да ми е пред мене.[DOUBLEPOST=1422029526][/DOUBLEPOST]И ај мрш надвор овој Никола Марковски

Еј шо ви е бе :pos: Па на сите крила им се случува да промашат контра, Манасков за Недановски е Сигурдсон :D

Ве молам пуштете асален стрим, сфе да им ебам на овие макств. Ми бара да се логирам на тој погоре...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom