CuCeNcE
perfectly imperfect
- Член од
- 19 јуни 2006
- Мислења
- 1.878
- Поени од реакции
- 7
Мака ми е кога ве слушам скоро секој ден како се карате и тоа го вртите цело време едниот муабет.Не ми е јасно како можеш да бидеш толку себична...Како да немаш други внуци и уште една ќерка изгледа гајле ти е за нив а?Не ти е битно што ние немаме да бидеме задоволни, што десет никакви години внуците и ќерката не ти стапнале во Маврово и во таа викендица што викаш дека сте ја направиле за "сите"....За да ја задоволиш едната ќерка и го кршиш срцето на другата и онака баш гајле ти е...Мака ми е од тебе и од твоите каприци и само сожалувања.Што мислиш дека на тебе ти е најтешко?И што треба да те жалиме цело време и да бидеме покрај тебе???А ти како ни враќаш??Или ај што е битно тоа зошто на нас да ни враќаш?Мака ми е кога те гледам како се врткаш и се предомислуваш на секои пет минути а со тоа се повеќе и повеќе ја бедираш мајка ми?Добро со што заслужила??Со тоа што секогаш е тука до тебе и ти помага во се?Со тоа што те храни??Со што??Како можеш да бидеш до толку бесчувствителна не ми е јасно...се понашаш како да имаш една ќерка само...Тоа дури и мене почнува да ме здоболува!Смени се и пресечи више еднаш...не не мачи нас више.Доста ни е од тебе и од твојата не одлучност!!!!
(Ова беше наменето за баба ми...може не требаше да го пишам али морав негде да се испразнам)
(Ова беше наменето за баба ми...може не требаше да го пишам али морав негде да се испразнам)