Мака ми е!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Мака ми е само зошто не се сетив порано колку многу го сакам животот што го живеам.:pipi:
Хммм...мака ми е што трошев време, али јебига, важно е дека ми текна.

мака ми е зосто летово го поминав спијање и во глупирање!!

Мака ми е што порано кога копнеев по ова што го имам сега...не можев да го имам.А сега кога го имам,некој со сила го сака истото...
Мака ми е од фејкери и плагијатори,ќе им се види нешто убаво и форсираат и нивното да биде такво...А УСТВАРИ МОЖЕ ДА Е САМО БЕДНА КОПИЈА!:nervozna:
Нека се помачат да дојдат до тоа што го сакаат,со труд да го изградат...

мака ми е ... од многу работи ми е мака ... ако ги пишам сите до следната година ќе читате. :(

Мака ми е од мајки во климактериум, невротични сестри, исфрустрирани комшии, сервирани срања со светкави машнички на нив, позери со Че маички, недоволно снабдени маркети, продавачки со непријателски фаци...и слаба меморија.
Мака ми е!

Мака ми е од сите будали кои мислат дека металот е наркоманска музика....одете бе убијте се....

Многу ми е мака
ee.gif

Maka mi e so cel den sum u internet kafe so eden drugar.Gi menjame gazdive.Sakale do ohrid na vikend da trknat. Ako ako.gaga internet a i ubavi devojki sakaat na msn da idat:)

мака ми е што треба да полагам испит во септември. Така ти е Андреј кога не си учеше на време
Викаш испит а! :podsmev:
Епа јас би рекол мака ми е што треба да полагам испити (6) :sepot: нека не ти биде толку мака!
Ќе ме огрее ли и мене сонце некогаш :uau:

Мака ми е што и покрај тоа што правам добри проценки, се трудам да ги игнорирам.
Мака ми е што се нервирам за ситници и за безвредни личности.
Мака ми е кога сум цел ден расположена и една личност само со појава ми го расипува денот.

Мака ми е што сум во ситуација кога незнам што сакам.
Мака ми е што сум во ситуација да еден мој збор засекогаш ќе го смени мојот живот, а јас сеуште незнам што сакам.
Мака ми е што незнам како да откријам што сакам...
Макааааа ми еееееее!!!!!!

Мака ми е што понекогаш знам да ги земам проблемите сериозно. Но...

Па шо дека една од ретките личности што ми значи ме третира ко лесен мебел кој се бутка низ собата додека евентуално не се употреби. Имам очекувања - ги губам. Ништо ново на светот, ништо ново ни за мене. Ал јеби га, во овој случај ми е еднакво на колабирање на илјадавековна империја. :toe:

Мака ми е што пишав овде затоа што обично сакам да го држам гневот во себе,така е прекрасно, а вака е само чин на олеснување. За среќа, на никој не му е гајле. :)

Почнувам со `мака ми е`,понатаму е тешко...
не ми е мака,знам дека си зборувал(а),пишав вака затоа што сум сигурна дека и двајцата сте вмешани во тоа да ме уништите,да ме оцрните,да ме замразат луѓето што ми значат.Епа -не ми е гајле.Ако мислите дека ќе ме направите помала личност со тоа што ми ја пробивте лозинката на мејлот,што сте зборувале невистини за мене само затоа што реков-НЕ!..се лажете.Посилна сум од вас.Пробијте ја уште 10 пати ако сакате,и искористите уште повулгарни зборови.Па да,тоа и се очекува од вас,нели?
Остави(ете)ме да си го живеам кучкинскиот провинцијалски живот на мира,пореметени!
Заслужувате по име да ве кажам,но не...јас барем имам стил.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom