Мака ми е!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Мака ми е од селење по шо 3 години налето ко ке одјдам од наодмор незнам кај живеам.....од патување и од седење на стол

Maka mi od vestacki nasmevnati lica, koi se ubedeni deka ne mu se ponznava nivnata vnatresna grdotija,zlobnost i necistotija!

Мака ми е шо ме боли стомакот, а нема кој да направи да ми помине. :(
Мака ми е шо не можев подолго да си останам со милото.
Мака ми е шо се ближи октомври, сега најмалку сакам да заминам.
ec.gif
bw.gif

Мака ми е...а уште повеќе што мораше денес мораше да ми е мака...
:jbg:Марфиев закон...

maka mi e sto me lazese a cela doverba na svetot ja imav vo tebe

Мака ми е што сум смотана и морам да направам глупости, мака ми е што сум напната, мака ми е што во интернет кафе ми доаѓаат солзи на очи и почнувам да плачам.
Мака ми е што луѓето мислат дека сум силна, а не сум. Мака ми е што се срамам од се, срам ми е да кажам кога ми е тешко.
Мака ми е што некои луѓе ме сфаќаат здраво за готово и мака ми е што ми доаѓа да врискам и да се дерам, а не можам.

Мака ми е од се!

Мака ми е што тоа што ќе си го ветам сама на себе тешко ми е да го исполнам затоа што на прво место ми се туѓите интереси.
Мака ми е што заради таа потреба за задоволување на другите секогаш завршувам изиграна.
Мака ми е од луѓе што се преправаат дека се грижат за мене.Мака ми е од лаги,измислици и невнимание.
Мака ми е што не сум доволно силна за да преболам некои работи а уште повеќе ми е мака што не се ни трудам да прикријам дека ми е мака.Не сакам.
Мака ми е што луѓето што сакам да се среќни не се.
Мака ми е што ќе морам да се откажам,да престанам да се трудам.Нема ефект. :(
Мака ми е што од толку што ми е мака го пишувам ова а најмногу ми е мака што знам дека колку и да се тешам дека макава ќе помине свесна сум што ме чека.Мака.

П.С Мака ми е од манијаци што свиркаат девојчиња(и тоа манијаци у години).Кај ви отиде паметот бе алооооооооооо?

Прва рунда:
Мака ми е од лицемери, газолижачи, профитери, луѓе кои би ја продале својата мајка за пари. Мака ми е од ''другари'', од луѓе што ''секогаш се тука'' да ти помогнат...

Втора рунда:
Mака ми е за изгубениот месец, за прокоцканото лето, за пропуштените прилики, за непреспаните ноќи, за деновите исполнети со болка...

Трета рунда:
А највеќе ми е мака, што сум депресивен, што цимолам и што имам вакви испади ама тоа е. Лајф ис а биЧ, фак ф'р ор ши вил фак ју.

Од толку мака мака мака... веќе ми се при-ка-ка.

Нокаут!

Мака ... Уф, ретко убав збор ... Можеби немам почуствувано којзнае колкава мака, (пу-пу да чукнам во дрво, и никогаш да не почуствувам) но сепак, мака ми е од нешто што сега, во овој период ми е најпотребно. Потребна ми е таа, за да советува, да ме утеши, да ми разреши дилими и ред други работи (а ги има милиони)
Мака ми од тоа што постојат такви луѓе, што постојат лажови, луѓе што не знаат да ценат, лицемери ...
Мака ми е ...

Мака ми е од лицемери и лажговци. И од луѓе кои се прават дека знаат нешто повеќе од мене, а уствари се дупки...

мака ми е од љубоморни луѓе..., и од оние кои не внимаваат што те прашуваат без да помислат дека можеш да се навредиш....

Мака ми е од недозреани, ем разгалени дечишта што не знаат што сакаат!
Мака ми е од мојата непромисленост и од тоа што си фаќам работа со таквите...
Мака ми е од сите што сега ми викаат - не се секирај а и нема зашто да се секираш, нема ништо страшно! Па у курац, знам дека ми мислите само најдобро ама - за мене е ебано тешко!

Мака ми е што многу пушам.
Али задоволство, јебига.

Мака ми е се да правам сама. Без поддршка,без помош,без ништо.
Мака ми е да одам,да внимавам,да плаќам,да носам,да бирам,да гњавам други луѓе,а не оние што треба.
Мака ми е да молам-колам заради туѓиот инает што го плаќам јас.
Мака ми е да продолжам понатаму.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom