Мака ми е!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Мака ми е кога ве слушам скоро секој ден како се карате и тоа го вртите цело време едниот муабет.Не ми е јасно како можеш да бидеш толку себична...Како да немаш други внуци и уште една ќерка изгледа гајле ти е за нив а?Не ти е битно што ние немаме да бидеме задоволни, што десет никакви години внуците и ќерката не ти стапнале во Маврово и во таа викендица што викаш дека сте ја направиле за "сите"....За да ја задоволиш едната ќерка и го кршиш срцето на другата и онака баш гајле ти е...Мака ми е од тебе и од твоите каприци и само сожалувања.Што мислиш дека на тебе ти е најтешко?И што треба да те жалиме цело време и да бидеме покрај тебе???А ти како ни враќаш??Или ај што е битно тоа зошто на нас да ни враќаш?Мака ми е кога те гледам како се врткаш и се предомислуваш на секои пет минути а со тоа се повеќе и повеќе ја бедираш мајка ми?Добро со што заслужила??Со тоа што секогаш е тука до тебе и ти помага во се?Со тоа што те храни??Со што??Како можеш да бидеш до толку бесчувствителна не ми е јасно...се понашаш како да имаш една ќерка само...Тоа дури и мене почнува да ме здоболува!Смени се и пресечи више еднаш...не не мачи нас више.Доста ни е од тебе и од твојата не одлучност!!!!
(Ова беше наменето за баба ми...може не требаше да го пишам али морав негде да се испразнам)

Mака ми е да учам на вакво време

Мака ми е од расправии,караници,љубомора... монотони личности. И уште повеке ми е мака што морам да живеам со тоа. :kesa:

Хмм мака ми е што нема од што да ми е мака... Не е лесно да се справуваш со среќата, мака ми е да се трудам да ја задржам, мака ми е да се прашувам кога ќе исчезне, дали воопшто ќе исчезне... Мака ми е што не знам да уживам во моментот, али јебига, среќна сум. :)

(Ова беше наменето за баба ми...може не требаше да го пишам али морав негде да се испразнам)
и баба ти е кајганџика? (оти се гледа дека е некако наменето како да сакаш да го прочита, тоа е исто како да пишуваш во некоја тема која треба да го посветиш твојот пост на некого) :)

ноу хард филнигс цуце...

а мене ми е мака од сите што ми велите дека сам треба да се средам!
мака ми е што по цели денови седам пред компјутер, работам под неонки и лупи со леткуми и заработувам толку многу пари што ни 2% не идат кај мене... :( и никогаш никој не е задоволен од моите успеси, напори...

Мака ми е оти поима си неам од возење и никогаш и нема да се здобијам со поима. Толку. Ама озбилно ми е мака па. :(

Мака ми е оти поима си неам од возење и никогаш и нема да се здобијам со поима. Толку. Ама озбилно ми е мака па. :(

Абе баже ц ц ц.... како тоа поима си немаш :nenene: ами Слаѓана, само нека ти текне на случката со мувата :pos2: и одма ќе сфатиш дека имаш, когаш тогаш ќе те биде :) се извинувам двете ќе ве биде :)

Мене не ми е мака, мене само ме мрзи...... и некако мачно ми иде....

Мака ми е што правам грешки кои со кои ги повредувам најбитните во мојот живот...

dolgo vreme se mislev dali da pisam na temava ama eve se odluciv. zosto sekogas mislime deka nasite problemi se poteski od drugite toa e zatoa sto se nasi i zatoa sto zivotot go ziveeme za nas a ne za nekoj drug socuvstvuvam so problemite na site i ve razbiram potpolno. barajki ja srekata stignav vo anglija vo vetenata zemja kade tece med i mleko ama sfativ deka ne bilo taka ostaviv se zad sebe mojata familija sekoj prijatel, sekoj drugar, sekoja prijatelska i nasmeana faca za da najdam sreka duri sega svakam deka vistinskata sreka bila doma vo Makedonija. Iako ne e se sovrseno nemojte da mislite deka ako izbegate od doma se ke se sredi i i ke bide prekrasno ne bilo toa taka vsusnost bilo mnogu tesko da pocnes cel zivot odnovo maka mi e ama moram da izdrzam mada ova mi e malku depresivna tema

Мака ми е што морам да преќутувам работи што одвратно многу сакам да ги кажам и што мора да се “потчинувам’ на луѓе испод мое ментално ниво.
Мака ми е што сум заглавена у овој загушлив град, кога можев да бидам на многу подобро место.
Мака ми е што за секој нов човек во мојот живот јас сум во тотална збунка и неодлучност... :toe:

maka mi e vekej od tebe... celo vreme da mi prefrljas za nekoi raboti sto nemaa veza... osvesti se vekje, tatko si mi a ne neprijatel

hey

Мака ми е што правам грешки кои со кои ги повредувам најбитните во мојот живот...

sorry nova sum ne znam kako se pustaa poraki ama fala ti mnogu ne znaes kolku mnogu mi znaci poddrskata fala ti uste ednas

мака ми е, досадно ми е, ме мрзи! и се тоа испомешано со блага депресија предизвикана од меланхолија... досадно секојдневие! :jaj:

мака ми е од преправајнци, од смеење, дека сум расположена и дека све е во ред, а ич не ми е дојдено до тоа :(

Не дека ми е мака,не дека се секирам...ама после 6-7 години...хм,кога ќе размислам и не е баш пријатно:njet:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom