Мака ми е!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
maka mi e so sea koa ke pocnam so skolo ke treba da stanuvam u 6i50,maka mi e so ke treba da gi trpam profesorite!!!!!

Мака ми е што ми е тешко...
Мака ми е што сите ми кажуваат колку глуп потег сум направила, хелоууу не беше глуп потегот, а ако мислите вие така не мора тоа на нос да ми го вадите и да ме буните уште повеќе.

Мака ми е што вака идиотски се однесувам кон тебе, навистина незнам што се случува помегу нас

мака ми е што не си сега до мене :placam:...ај дојди побрзо па да те изгушкам :back:

Maka mi e sto sekogas najlosite raboti na mene mi se slucuvaat,
maka mi e sto veke nemam i na kogo da se potpram, strav mi e pak da ne me izigraat,
maka mi e sto sekogas go gubam toa sto sakam da go imam za mene,
maka mi e sto sekogas ispagja obratnoto od toa sto go sakam,
maka mmi e sto sum postojano nervozna i sto postojano se zamaram so nekoi gluposti,
maka mi e sto ne baram mnogu od zivotot, a vsusnost ne dobivam nisto dobro. Ne baram nekoja si idila, samo malku sreka i ljubov.
Maka mi e sto pogolem del od vremeto sum tazna i sto ne mi e se rozovo.
Maka mi e sto tolku rano mi zdosadi od zivotot i sto nema da me iznenadi ama bas nisto, sto i da se sluci (makar i najlosoto).
Maka mi e i sto imam poveke maki otkolku radosti.
Moze nekogas i ke mi bide maka i za ova sto sum go napisala, zasto ke uvidam deka se bilo zaludno. :toe: :toe: :toe:

Епа залудно било, али јбг мене уште ми е мака за истите ствари

Мака ми е што сама си се ставам во гомна и тоа СВЕСНО, а после се крстам како да се снајдам и извадам. Мака ми е што сум на раскрсница и што цело време истиот пат го бирам, а повремено добивам желба да го пробам и другиот... :toe: uzid:

Мака ми е затоа што сега место да бидам with someone I love, јас заглавив сама дома со 500 денари и празен фрижидер. Мака ми е што ме фатила хистерија и плачам од нервоза... Мака ми е , Мака ми е, МАКА МИ ЕЕЕ!!!

Мака ми е што ме вртеше околу прст, мака ми е што ни ти не знаеш што сакаш...Мака ми е што ми дозволи да се заљубам, а сега физички ме боли тоа што ми го направи...Love you!!!Hate you!!!I wanna be close to you!!! I want you dead and away from me!!!:tapp::(

мака ми е бе! мака ми е ама ептен шо толку лесно се депримирам! ме мрзи насила да се терам да имам убави мисли, кога црниве сами преовладуваат! и главава ми пука! е стварно, МАКА МИ Е! :jaj:

Мака ми е што те нема да се јавиш баш сега, во моменти кога ужасно ми недостигаш. Се би дала да ти го слушнам гласчето, ама нема да попуштам. Не кревам слушалка

:call: Темава е во Општи муабети.
За љубовни маки си имате тема во Љубов и секс.

Мака ми е што мајка ми ме тера да правам работи низ дома :toe:

мака ми е што лугето што највеке ги сакам понекогаш ме изневеруваат
мака ми е што морам да трпам за да не ги изгубам тие што ги сакам
мака ми е што лугето што ми значат не се покрај мене
мака ми е што скоро сите мислат само на корист
мака ми е што постои само лажна љубов
мака ми е што на сите попуштам и ги толерирам
тоа е уште малку и животот ке ми се смачи:toe:

Maka mi e da pravam raboti koi ne licat na mene,da se cuvstvuvam loso poradi samata sebe i da slusam mn mislenja zosto mi e tesko...zosto morase ova da mi se sluci?!?!?a se bese taka sovrseno...ups,znam,znam deka ne e nisto sovrseno na svetov i deka dzabe se zamaram i mislam za toa sto mi se desilo...eve probuvam a i znam deka ke uspeam se da izlecam,ne id a zaboravam zosto nemozam....
Maka mi e od navikite sto gi steknav,i lugeto sto me navlekoa da nemozam bez niv....ne od lugeto tuku od zelbata da bidam so niv(da se razbereme)...
i posledno od sto mi e maka e toa sto znam deka treba da prodolzam ponatamu i da baram nekoja budala sto ke probuva da me saka,za da se cuvstvuvam....srekno!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom