Мака ми е!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
maka mi e sto se cuvstvuvam tolku prokleto osamena na ovoj svet,maka mi e sto sekogas mislam deka najlosite rab mi se slucuvaat mene,maka mi e sto ja izgubiv najdobrata drugarka za glupost

maka mi e sto sum se rodil na ovaj vek

Мене ми е само...МАКА!:tazno:
Зашто еден ден не може да е се ОК?!Не СУПЕР,не СОВРШЕНО,не ЕКСТРА...само ОК...

Maka mi e sto sekogas najlosite raboti na mene mi se slucuvaat,
maka mi e sto veke nemam i na kogo da se potpram, strav mi e pak da ne me izigraat,
maka mi e sto sekogas go gubam toa sto sakam da go imam za mene,
maka mi e sto sekogas ispagja obratnoto od toa sto go sakam,
maka mmi e sto sum postojano nervozna i sto postojano se zamaram so nekoi gluposti,
maka mi e sto ne baram mnogu od zivotot, a vsusnost ne dobivam nisto dobro. Ne baram nekoja si idila, samo malku sreka i ljubov.
Maka mi e sto pogolem del od vremeto sum tazna i sto ne mi e se rozovo.
Maka mi e sto tolku rano mi zdosadi od zivotot i sto nema da me iznenadi ama bas nisto, sto i da se sluci (makar i najlosoto).
Maka mi e i sto imam poveke maki otkolku radosti.
Moze nekogas i ke mi bide maka i za ova sto sum go napisala, zasto ke uvidam deka se bilo zaludno. :toe: :toe: :toe:

Мака ми е што тој што го сакам е далеку.
Мака ми е што јас не сум таму.
Мака ми е што е болен.
Мака ми е што на мн. др. луѓе им е за нешто мака.

maka mi e sto nemozam da te vratam,kamo da imav barem uste eden den da pominam so tebe,za da ti kazam kolku te sakam i mi nedostigas,i posle pak bi te pustila mirno da cekoris po tvojot pat,maka mi e sto sum daleku od majka mi i tatko mi,maka mi e sto ne sum dovolno jaka da se soocam so onie sto me povreduvaat

мака ми е бидејки ме пука јака несоница а се осекам уморно и ме боли глава и се мачам пред компјутер

Мака ми е што се прејадов и нема да можам да заспијам до утре и + си ја уништив диетата

мака ми е зошто немозам да си ја е*ам комсифката

Мака ми е зашто правам непромислени и дебилни работи некогаш...х'х!

Мака ми е што за три дена ќе си замине у туѓина една најблиска другарка... tazno:

И што ќе го дочекам октомври без неа; што патем е месец што не сакам да дојде, зошто ќе го донесе и Филолошки со себе.

мака ми е што треба да полагам испит во септември. Така ти е Андреј кога не си учеше на време

Maка ми е...
мака ми е што почнав да се чувствувам осамен...
мака ми е што те нема крај мене...
мака ми е што не можам да ти кажам како ми е...
мака ми е што можеби никогаш нема да сфатиш колку ми фалиш...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom