- Член од
- 12 јуни 2008
- Мислења
- 5.227
- Поени од реакции
- 973
После 24 часа одново се раѓаш.А што се случува ако умреш??
Може да се оживееш некако, или гејм овер?
После 24 часа одново се раѓаш.А што се случува ако умреш??
Може да се оживееш некако, или гејм овер?
И јас немам ништо против goch. Никогаш ништо лошо не ми направил, а ни он ни јас неможеме меѓусебе да се напаѓаме поради разликата во моќ.Јас како Capo di tutti capi на фамилијата предлагама да не го напагаме goch бијдејки ламја нема ништо направено за нашата фамилија а и плус ке му направиме на некој услуга кој не е во фамилијата и кој утре друг ден нема да помогне за фам.Кајгана поздраФ нека се изјаснат Eyedea и Донев што мислат
Ајде бе гоц та гоц, он игре од почеток, а некој се почетници неможе сите да сте јаки како него, ама за шмекерации на гоц од прв отиде краен, парите си ги даде за железничка и сеа нема ништо, можете да го напагате он не е бесмртен а кога ке се регистрире „ оти е бета ‘‘ ке се виде кој ке е најјакИ јас немам ништо против goch. Никогаш ништо лошо не ми направил, а ни он ни јас неможеме меѓусебе да се напаѓаме поради разликата во моќ.
Ламја да беше член на нашата фамилија, и да имаше нешто направено за фамилијата можеби друго мислење ќе имав.
Донев може ли да влезам во фамилијата види го мој профил еве ти го корисничко име Miki-Messi па пиши ми да ли може да влезам позззИ јас немам ништо против goch. Никогаш ништо лошо не ми направил, а ни он ни јас неможеме меѓусебе да се напаѓаме поради разликата во моќ.
Ламја да беше член на нашата фамилија, и да имаше нешто направено за фамилијата можеби друго мислење ќе имав.
Јас како Capo di tutti capi на фамилијата предлагама да не го напагаме goch бијдејки ламја нема ништо направено за нашата фамилија а и плус ке му направиме на некој услуга кој не е во фамилијата и кој утре друг ден нема да помогне за фам.Кајгана поздраФ нека се изјаснат Eyedea и Донев што мислат
Аплицирај, ќе те примам. Немаме ограничувања за прием во фамилијата. Секој што е член на Кајгана може да влезе.Донев може ли да влезам во фамилијата види го мој профил еве ти го корисничко име Miki-Messi па пиши ми да ли може да влезам поззз
ti mozes od iskustvo samo da mi go zemes ednas pod voda, a toa deka imas aerodromi znaci deka JA TE pustiv da imas aerodromiФала многу Бама, фала на сите што го почитувате она што го направив во мафиа.мк, има љубоморни како на пример Ламја, на почеток заедно правевме организирани криминали, исто така да не му кажев како да прави убиства немаше до нигде да стигне, цело време пишувавме и виде дека станав подобар од него и дека купив 2 аеродрома и една железничка и почна да ме напаѓа, и сите да ги настројува спрема мене, така да еве и јас од искуство ви кажувам немајте доверба во него... поздрав
моеш да му се фатиш на цело ѓорче..ебате комплексашот !za tebe sum mister lamja od aerodrom prodaj nivite vo gjorce seloto i dojdi tuka da vidis so e zivot u aerodrom
Во врска со криминалните активности darko1111 беше смртоносно застрелан!
Почивај во мир!
katerina беше уклучена на 4%, ама имаше само 4000 па неможеше да се излечи. :baeh:Во врска со криминалните активности katerina беше смртоносно застрелан!
Почивај во мир!
Паднаа две убиства
katerina беше уклучена на 4%, ама имаше само 4000 па неможеше да се излечи. :baeh:
Ej be Donev, ti mi go zema ubistvoto ,a? I jas ja nacekav na 4% ama nesto mi zaglavi kompjuterot i koga se pustiv veke bese ubiena:nesvest:Паднаа две убиства
katerina беше уклучена на 4%, ама имаше само 4000 па неможеше да се излечи. :baeh: