Mafia.mk - БЕЗ ЛИНКОВИ!

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.726
Поени од реакции
52.661
Јас како Capo di tutti capi на фамилијата предлагама да не го напагаме goch бијдејки ламја нема ништо направено за нашата фамилија а и плус ке му направиме на некој услуга кој не е во фамилијата и кој утре друг ден нема да помогне за фам.Кајгана поздраФ нека се изјаснат Eyedea и Донев што мислат
И јас немам ништо против goch. Никогаш ништо лошо не ми направил, а ни он ни јас неможеме меѓусебе да се напаѓаме поради разликата во моќ.
Ламја да беше член на нашата фамилија, и да имаше нешто направено за фамилијата можеби друго мислење ќе имав.

nikaТa

Mr.Lover Lover
Член од
16 април 2010
Мислења
524
Поени од реакции
60
И јас немам ништо против goch. Никогаш ништо лошо не ми направил, а ни он ни јас неможеме меѓусебе да се напаѓаме поради разликата во моќ.
Ламја да беше член на нашата фамилија, и да имаше нешто направено за фамилијата можеби друго мислење ќе имав.
Ајде бе гоц та гоц, он игре од почеток, а некој се почетници неможе сите да сте јаки како него, ама за шмекерации на гоц од прв отиде краен, парите си ги даде за железничка и сеа нема ништо, можете да го напагате он не е бесмртен а кога ке се регистрире „ оти е бета ‘‘ ке се виде кој ке е најјак :)

Член од
27 март 2009
Мислења
180
Поени од реакции
4
Имам 2 организирани криминали кои се уште не се започнати. Прашањето ми е дали ако започнам еден другиот ќе се поништи или ќе стои.

edit: не се поништи :)

M!K!

supersonic
Член од
6 јули 2009
Мислења
1.225
Поени од реакции
1.966
Донев може ли да влезам во фамилијата види го мој профил еве ти го корисничко име Miki-Messi па пиши ми да ли може да влезам поззз

Член од
10 јуни 2007
Мислења
322
Поени од реакции
156
Јас како Capo di tutti capi на фамилијата предлагама да не го напагаме goch бијдејки ламја нема ништо направено за нашата фамилија а и плус ке му направиме на некој услуга кој не е во фамилијата и кој утре друг ден нема да помогне за фам.Кајгана поздраФ нека се изјаснат Eyedea и Донев што мислат

Фала многу Бама, фала на сите што го почитувате она што го направив во мафиа.мк, има љубоморни како на пример Ламја, на почеток заедно правевме организирани криминали, исто така да не му кажев како да прави убиства немаше до нигде да стигне, цело време пишувавме и виде дека станав подобар од него и дека купив 2 аеродрома и една железничка и почна да ме напаѓа, и сите да ги настројува спрема мене, така да еве и јас од искуство ви кажувам немајте доверба во него... поздрав

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.726
Поени од реакции
52.661
Донев може ли да влезам во фамилијата види го мој профил еве ти го корисничко име Miki-Messi па пиши ми да ли може да влезам поззз
Аплицирај, ќе те примам. Немаме ограничувања за прием во фамилијата. Секој што е член на Кајгана може да влезе.

lamja25

Grande FIORENTINA !!!
Член од
5 декември 2007
Мислења
2.339
Поени од реакции
66
Фала многу Бама, фала на сите што го почитувате она што го направив во мафиа.мк, има љубоморни како на пример Ламја, на почеток заедно правевме организирани криминали, исто така да не му кажев како да прави убиства немаше до нигде да стигне, цело време пишувавме и виде дека станав подобар од него и дека купив 2 аеродрома и една железничка и почна да ме напаѓа, и сите да ги настројува спрема мене, така да еве и јас од искуство ви кажувам немајте доверба во него... поздрав
ti mozes od iskustvo samo da mi go zemes ednas pod voda, a toa deka imas aerodromi znaci deka JA TE pustiv da imas aerodromi

lamja25

Grande FIORENTINA !!!
Член од
5 декември 2007
Мислења
2.339
Поени од реакции
66
za tebe sum mister lamja od aerodrom prodaj nivite vo gjorce seloto i dojdi tuka da vidis so e zivot u aerodrom

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.726
Поени од реакции
52.661
Паднаа две убиства

Во врска со криминалните активности darko1111 беше смртоносно застрелан!
Почивај во мир!
Во врска со криминалните активности katerina беше смртоносно застрелан!
Почивај во мир!
katerina беше уклучена на 4%, ама имаше само 4000 па неможеше да се излечи. :baeh:

Daniel.

Juventino per sempre
Член од
18 август 2009
Мислења
620
Поени од реакции
356
Паднаа две убиства

katerina беше уклучена на 4%, ама имаше само 4000 па неможеше да се излечи. :baeh:
Ej be Donev, ti mi go zema ubistvoto ,a? I jas ja nacekav na 4% ama nesto mi zaglavi kompjuterot i koga se pustiv veke bese ubiena:nesvest:

Kajgana Shop

На врв Bottom