- Член од
- 12 јуни 2008
- Мислења
- 5.227
- Поени од реакции
- 974
Од кај да купам Кафетерија или нешто слично?
Москва.Од кај да купам Кафетерија или нешто слично?
Берлин.каде можам да најдам сателит ?
фала многу...Берлин.
Добро бе треба да ви се црта на вас за се што каде е..Читајте напред имате се што и како е и дали се исплаќа и се.Од кај да купам Кафетерија или нешто слично?
Trajche е првиот педер.Ццц научиле сега и нова финта, праќаат лажни пораки демек ти пратиле почит, па да им вратиш. :=/:
Kaj mene ne koci.Super odi.Neznam so e rabotataви кочи нешто или до мене е?
За сите неправилности обавестете ги админите,секој сто се обидува да излаже или направи некоја превара се надевам дека ке биде санкциониран од админите како до сега.Ццц научиле сега и нова финта, праќаат лажни пораки демек ти пратиле почит, па да им вратиш. :=/:
ејјјјјјјј ни скрши филмот на сите сеа лелеее кој е најблиску до кум од нас??:Момци, бидејки јас не ја играм више играва, само се логирувам чат пат колку енергија да напунам и слично, такада, оваа прилика ја користам да ве питувам дали сакате да напраам фамилија или ќе ја терате сами ?
Ако се одлучите дека сакате, одлучете како да биде името и кажете и ќе напраам една фамилија.![]()
Пак ги ставија пиштолите... ама ги нема... :nesvest:
вака мене ми успеаПромена на златен пиштол
Почитувани мафијаши и мафијашки. Ве известуваме дека извршивме мала промена во системот со златните пиштоли. Доколку не ви се појавува златниот пиштол, притиснете Ctrl+F5 за да ја освежите страницата. Ви посакуваме успех и добра игра. Тимот на MAFIA.MK.
Нема да го даде, зборев со него.вака мене ми успеа
инаку јас мислам SkyDriver да го даде акаунтот на поредовен играч и онака тој не е во план да игра па зошто му е
и така да можеме да направиме фамилија
штетаНема да го даде, зборев со него.