SV-Strange
Sorcerer Supreme
- Член од
- 27 август 2007
- Мислења
- 3.604
- Поени од реакции
- 367
Добро бе мајка му стара, никој од форумов ли нема ранг на кум? Шо не формира некој една Кајгана фамилија па да ги сотреме другите?
SkyDriver не реагира или не чита дајте апел до него:salut:Добро бе мајка му стара, никој од форумов ли нема ранг на кум? Шо не формира некој една Кајгана фамилија па да ги сотреме другите?
Па да напрајш, оти сите сме далеку од Кум, името, паааа можи да биди Кајгана...Момци, бидејки јас не ја играм више играва, само се логирувам чат пат колку енергија да напунам и слично, такада, оваа прилика ја користам да ве питувам дали сакате да напраам фамилија или ќе ја терате сами ?
Ако се одлучите дека сакате, одлучете како да биде името и кажете и ќе напраам една фамилија.
Можеш да напрајш фамилија со име Кајгана!Момци, бидејки јас не ја играм више играва, само се логирувам чат пат колку енергија да напунам и слично, такада, оваа прилика ја користам да ве питувам дали сакате да напраам фамилија или ќе ја терате сами ?
Ако се одлучите дека сакате, одлучете како да биде името и кажете и ќе напраам една фамилија.
џабе ќе праиш ако не се логираш ...Момци, бидејки јас не ја играм више играва, само се логирувам чат пат колку енергија да напунам и слично, такада, оваа прилика ја користам да ве питувам дали сакате да напраам фамилија или ќе ја терате сами ?
ТИ кликнав, Almighty.