Mafia.mk - БЕЗ ЛИНКОВИ!

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
Добро бе мајка му стара, никој од форумов ли нема ранг на кум? Шо не формира некој една Кајгана фамилија па да ги сотреме другите? :)

aleksandarreal

Sport fanatic
Член од
15 мај 2009
Мислења
905
Поени од реакции
276
Добро бе мајка му стара, никој од форумов ли нема ранг на кум? Шо не формира некој една Кајгана фамилија па да ги сотреме другите? :)
SkyDriver не реагира или не чита дајте апел до него:salut:

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.316
Поени од реакции
268
Му пратив порака на Скајдрајвер(на мафиа.мк),штом добијам одговор ќе пишам.

Г

Грејвдигер

Гостин
Пичот шо објавил награда за мојата глава нека не се крие, најголема глупост е тоа што се објавува како Анонимен... биди маж и остај да ти пишува никот, а не да се криеш. Иначе џабе кога ќе ме убие некој, никад не чувам пари во банка, а камо ли во ќеш.

110%ЗеленоБел

Слобода за навивачите!
Член од
26 декември 2009
Мислења
638
Поени од реакции
33
Имам два поени за почит, кој сака да се размениме?

SkyDriver

Would like my bananna ?
Член од
31 јули 2008
Мислења
2.140
Поени од реакции
221
Момци, бидејки јас не ја играм више играва, само се логирувам чат пат колку енергија да напунам и слично, такада, оваа прилика ја користам да ве питувам дали сакате да напраам фамилија или ќе ја терате сами ? :)

Ако се одлучите дека сакате, одлучете како да биде името и кажете и ќе напраам една фамилија. :)

110%ЗеленоБел

Слобода за навивачите!
Член од
26 декември 2009
Мислења
638
Поени од реакции
33
Момци, бидејки јас не ја играм више играва, само се логирувам чат пат колку енергија да напунам и слично, такада, оваа прилика ја користам да ве питувам дали сакате да напраам фамилија или ќе ја терате сами ? :)

Ако се одлучите дека сакате, одлучете како да биде името и кажете и ќе напраам една фамилија. :)
Па да напрајш, оти сите сме далеку од Кум, името, паааа можи да биди Кајгана... :) :)

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.316
Поени од реакции
268

Можеш да напрајш фамилија со име Кајгана!

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776

џабе ќе праиш ако не се логираш ...
затоа шо многу активности од тебе ќе зависат ... односно ќе мораш ти да одобруваш ... освен ако нема некоја опција да дадеш можност на некој друг .. пример една фамилија за да нападне друга треба Кумот да нападне не било кој член ...

а и оние работи шо се купуваат за моќ на фамилија незнам ама мислам само Кум ги купува ..

SkyDriver

Would like my bananna ?
Член од
31 јули 2008
Мислења
2.140
Поени од реакции
221
Е незнам ондак, како сакате, така ќе праиме, само ако треба да одобрувам работи, да купувам оружја и слично ондак нишо од бизнисот. :/

Член од
28 април 2009
Мислења
1.831
Поени од реакции
253
SkyDriver, ја мислам ако не играш да не креираш фамилија..кога ке стигне некој од тие што поредовно играат до кум, може да креира..

Грејвдигер, ти дадов почит, јас сум Македонија

Kajgana Shop

На врв Bottom