Mafia II

Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
30
Помош ..... Ги зедов парите што ги должев ...... И ми вели ама неможам да се снајдам ( Rob shops or bring cars to Bruski )

Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
30
Требит да имаш/да напрајш 45 000$ за да продолжиш со играта.
Ок. Јас имам собрано до сега 25782.40$ а треба да соберам 27500$. - Ама како ??? Пробав да продаам некоја си кола не бива и др работи.......... Појма немам како да направам денар хехе
- Помошш

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Ок. Јас имам собрано до сега 25782.40$ а треба да соберам 27500$. - Ама како ??? Пробав да продаам некоја си кола не бива и др работи.......... Појма немам како да направам денар хехе
- Помошш
Друже следи ги инструкциите и ништо друго не ти треба. Се ти е на тацна. Треба да идеш да му побараш работа на тој, незнам како се викаше, газдата на пристаништето. Он ќе те вработи како обезбедување и ќе треба да собереш пари од неговите должници кои ќе те препознаат и ќе ти ја кажат вистината за татко ти, по што ќе се свртиш против газдата на пристаништето и откако ќе ги убиеш сите таму, горе во канцеларијата имаш пари... 20 000 и нешто. Пак ќе ти фалат малце и тогаш можеш да крадеш коли кои ќе ги носиш кај Бруски.

Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
30
Друже следи ги инструкциите и ништо друго не ти треба. Се ти е на тацна. Треба да идеш да му побараш работа на тој, незнам како се викаше, газдата на пристаништето. Он ќе те вработи како обезбедување и ќе треба да собереш пари од неговите должници кои ќе те препознаат и ќе ти ја кажат вистината за татко ти, по што ќе се свртиш против газдата на пристаништето и откако ќе ги убиеш сите таму, горе во канцеларијата имаш пари... 20 000 и нешто. Пак ќе ти фалат малце и тогаш можеш да крадеш коли кои ќе ги носиш кај Бруски.
Фала, средено :)

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
Играта е интересна но не е ништо посебно... За разлика од Mafia I е нула.

Член од
13 јули 2009
Мислења
534
Поени од реакции
243
NOV DLC. Joe's Adventures za site platformi. Ke se otvorele novi delovi od gradot, novi misii, koli, obleka a dejstvoto na igrata ke se odviva dodeka VITO e vo zatvor a se igra so JOE. Data na izlaganje nema objaveno seuste.

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.158
Поени од реакции
5.933
Јас чекам нов DLC. Сигурен сум дека ќе излегуваат уште па тоа е единствената причина поради која не сум ја избришал играва....

Член од
10 април 2010
Мислења
385
Поени од реакции
121
А добро, после чаптер 15 што се случува?

Член од
14 јуни 2010
Мислења
8
Поени од реакции
0
Ja zemav igrata od Skridrow mislam deka e istata kopija shto kruzhi sekade, ja instalirav go znimiv krakot od Skidrow vo Mafia2-PC pushtiv play i mi se pojavi crven ekran. Probav po vtorpat da ja pushtam igrata ne mi se pojavi crven ekran , se pojavuva logoto na Mafia 2 ama pred da se ukluci menito na igrata nekolku sekundi kako da se maci da ja loadira i se gasi. Ja pushtiv preku run as administrator posto imam WIN 7 , istiot problem igrata mi pagja. Da ne mu se ima sluceno ova na nekoj pa da mi kaze sovet sto da naprav da ne ima nekoja finta shto ne ja znam. Fala

Член од
15 април 2009
Мислења
657
Поени од реакции
112
ТОП ИГРА!! штета што не ја играм со PhysX.. единствено лошо во играва е тоа што е кратка.

M

Mr.InF3ction

Гостин
Некој дали ги пробал овие новите dlc што се ?(Vegas Pack, Renegade Pack, War Hero Pack, Greaser Pack) Ме интересира освен облека и автомобили дали има и некои додатни мисии?

Kajgana Shop

На врв Bottom