Требит да имаш/да напрајш 45 000$ за да продолжиш со играта.Помош ..... Ги зедов парите што ги должев ...... И ми вели ама неможам да се снајдам ( Rob shops or bring cars to Bruski )
Ок. Јас имам собрано до сега 25782.40$ а треба да соберам 27500$. - Ама како ??? Пробав да продаам некоја си кола не бива и др работи.......... Појма немам како да направам денар хехеТребит да имаш/да напрајш 45 000$ за да продолжиш со играта.
Друже следи ги инструкциите и ништо друго не ти треба. Се ти е на тацна. Треба да идеш да му побараш работа на тој, незнам како се викаше, газдата на пристаништето. Он ќе те вработи како обезбедување и ќе треба да собереш пари од неговите должници кои ќе те препознаат и ќе ти ја кажат вистината за татко ти, по што ќе се свртиш против газдата на пристаништето и откако ќе ги убиеш сите таму, горе во канцеларијата имаш пари... 20 000 и нешто. Пак ќе ти фалат малце и тогаш можеш да крадеш коли кои ќе ги носиш кај Бруски.Ок. Јас имам собрано до сега 25782.40$ а треба да соберам 27500$. - Ама како ??? Пробав да продаам некоја си кола не бива и др работи.......... Појма немам како да направам денар хехе
- Помошш
Фала, среденоДруже следи ги инструкциите и ништо друго не ти треба. Се ти е на тацна. Треба да идеш да му побараш работа на тој, незнам како се викаше, газдата на пристаништето. Он ќе те вработи како обезбедување и ќе треба да собереш пари од неговите должници кои ќе те препознаат и ќе ти ја кажат вистината за татко ти, по што ќе се свртиш против газдата на пристаништето и откако ќе ги убиеш сите таму, горе во канцеларијата имаш пари... 20 000 и нешто. Пак ќе ти фалат малце и тогаш можеш да крадеш коли кои ќе ги носиш кај Бруски.
Не стана а !?Толку ...... Супер игра, 70% Немам зборови !!!!