Macedonia Tower

• Креатор на темата Креатор на темата Кочо
  • Време на започнување Време на започнување
Много си во право и во БГ има дел МК,па ние со Гр немаме спорове,заштото во много години назад сме подпишали,дека ни ние,ни грците ке имат претензии едни ком други.Договора со Кафандарис.
Ние немаме спорни моменти,БГ подпиша унизителните договори и сега ако ГР си отвори устето имаме со шо да им го запушим-црно на бело.
Това дека МК нема договор со ГР еве сега е момента да се направи,заштото това ако не биде напревно,ке тежи на вашите деца и внуци.Името на државата не е монета да се мени,па требат преговори.

Па и ние имаме договор да немаме претензии!!!
Нешто многу си ги браниш Грците? Заборави дека иако Бугарија изгуби најмногу војска во Балканските војни, грција пак си зема најголем дел.

Али ако очеболот е пренослива болест, сте ја фатиле од некој.

Не не бранам никого.Просто кога имате документи подпишани не даваjте ни една буква от името.Това е ВАШЕ право.Па ако немате договор,преговараjте заштото този проблем ке лежи некоj ден на вашите деца и внуци.Решете го сега за да немат те после проблеми.

Ако ти дозволат од штабот пред се.

Абе само што затворив слушалка...шо ме шпионираш па ти.

Ми викаат смеј се, ама не многу.
Ете за твој ќејф.:icon_lol:

Се надевам дека си задоволен.

Не не бранам никого.Просто кога имате документи подпишани не даваjте ни една буква от името.Това е ВАШЕ право.Па ако немате договор,преговараjте заштото този проблем ке лежи некоj ден на вашите деца и внуци.Решете го сега за да немат те после проблеми.

A зошто нашите деца и внуци? Зошто не Грчките?
Многу закани имате кон Македонија и Македонците, дури и кога земав мак став еве спрема тебе. Вие не сте овде за добро, вие сте овде да наштетите. Извини но затоа си на МК форум. И немој да ми зборуваш за вистина, судбината наша ќе си дојде, само колку порано вие тоа го сфатите толку подобро за вас. Само знаете дека сме меки, па и да сме над вас нема да ви направиме ни дел од тоа што ни го направивте, али јбг тоа е тоа.

Ништо страшно.Треба само под итно да се легализира проституцијата во МК и да се изгради најголемата и најмодерна јавна куќа во Европа .Да се крсти БУГАРИЈА персоналот е цело време присутен во Ориентал изворно бугарски калаштури,а обавезно да има педерски дел што ке се вика Грчки,можност и за соседите кои имаат фирми и работат во МК за дополнителна дејност и задоволство.Посебна секција пазачи дркаџии може да води Канзуров :icon_bigg

hahahhahahahhahahahahhaha

bravo za postot ..me nasmea stvarno

ama im ja plesna so postot za site komsii nasi mili sto ni mislat samo "dobro.so eden kursum otepa dve muvi.

Мислех дека прво човешко право беше да имаш право да се самоопределjaш каков си.
И јас мислев така,ама изгледа тоа право важи за сите освен за Македонците.:tapp::toe:

Ко незнајме ние градбите да ги кристиме онака како што другите знаат нема потреба да им се лутиме на другите... проблемот увек е во нас... а ние го бараме таму негде далеку

CISTA SHPEKULACIJA :)KAJ TI DAVA GRK PARI ZA GRADBA I TOA VO BUGARIJA STO KE SE VIKA MAKEDONIJA .AJ BE PRIKASKI ZA MALI DECA:pos2::pos2::je:

Ништо страшно.Треба само под итно да се легализира проституцијата во МК и да се изгради најголемата и најмодерна јавна куќа во Европа .Да се крсти БУГАРИЈА персоналот е цело време присутен во Ориентал изворно бугарски калаштури,а обавезно да има педерски дел што ке се вика Грчки,можност и за соседите кои имаат фирми и работат во МК за дополнителна дејност и задоволство.Посебна секција пазачи дркаџии може да води Канзуров :icon_bigg

he , he...ova ti e epen dobro..treba vednas da se formira inicijativen odbor za formiranje corporacija...para ima da vrne................

he , he...ova ti e epen dobro..treba vednas da se formira inicijativen odbor za formiranje corporacija...para ima da vrne................
Да почнеме со прибирање документација и вадење потребни дозволи?:pos2:

буахахахахх... ќе се свле4ааа..:pos2::pos2: :je::je:

Да почнеме со прибирање документација и вадење потребни дозволи?:pos2:
Тоа ли е проблем ??????Ало Зоран......не бе ...не одиш пак во затвор ... да средиш папирологија за еден објект.....Земјиште????? Национализирано???????? Абе ајде те боли кур у гз , тука е Бране ,не се секирај.....
Иначе има многу идеи околу секторите.Може да се отвори домашен ,политичкодркаџиски сектор.Хала за групно , кабини за поединачно. постери од Грујо ,Бранко ,Бучко ,Аљија (за Рада не верувам ке има муштерија, а и не се знае кој род е) јак бизнис може да падне.:drk:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom