Maкедонија - Финска, 04.09.2011, (72:70), ЦАРЕВИТЕ СЕ ВО 1/8 ФИНАЛЕ!

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 август 2010
Мислења
956
Поени од реакции
1.100
Браво, бравоо наши само така продолжете...
Не ја гледав, неможев ама ме известуваа за резултатот. Првиот пат кога се слушнав ми кажаа дека се во добро водство нашите, потоа ми кажаа дека финците ги стигнале, па повеле, па дека е густо и на крај ја слушнав најдобрата вест дека ПОБЕДИЛЕЕЕ...:vozbud:

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Чекајте едно прашање само.
Дали на овој народ, дали на вас, дали било на кој му се верува дека ние... кои од секогаш сме биле “мајмуни“ нажалост во спортовите... стигнуваме до таму што ги посрамуваме екипи кои секогаш биле на врвот, и сме сигурни во осмина финале ( небитно на компетицијата) и одиме кон...јасно... МЕДАЛИ!!!
Дали ви се верува?
Сеуште се совземам со ова што ни се случува, и би кажал само дека ова е најдоброто нешто што може да се случи со и во нашава мала земја која по спортот е позната само по казните од официјалите поради местенки!
Браво, легенди наши! Ова е успехот кој ќе се памти цел живот на сите што сме го доживеале!
хахахахахахахахахахахахаха Не само што ме прсна од смеење, брат стварно ми потекоа солзи од смеење ! алал ти вера ѕверу !

Член од
17 август 2011
Мислења
83
Поени од реакции
46
Lelej via na sitel vika vecer 10 avtobusi trgnuat za Litvanija toa se 600 dusi i tamu ima 100 ce bide isto kako doma da igraime.

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Lelej via na sitel vika vecer 10 avtobusi trgnuat za Litvanija toa se 600 dusi i tamu ima 100 ce bide isto kako doma da igraime.
Додека стигнат со автобус, ќе заврши првенството.

Минимум 48 часа ќе патуваат, ако не прават постој за одмор.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.610
Поени од реакции
14.462

Па таман, утре ако патуваат, другиден секако е слободен, и после ќе стигнат на време кога ќе почне вториот дел од натпреварувањето.

Член од
16 март 2010
Мислења
330
Поени од реакции
204

рекоа патуваат да ги бодрат од 1/8 финале па даље...

М

Мартин`

Гостин
рекоа патуваат да ги бодрат од 1/8 финале па даље...
А кај го кажаа тоа.. на вестите Сител или некоја друга емисија ?
Мада требаше федерацијата да организира нешто поефтин превоз или пак бесплатен па повеќе ќе отидевме :)

В

Вори

Гостин
Jebite se, odoh da gledam utakmicuMakedonija je GrčkaFYROM je komunistički isprdak

Чисто да видите како коментираат нашите северни ''браќа''.Мајмуни ни едни.

Иначе ние сме непобедливи,а вие небитни :pos:

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Па таман, утре ако патуваат, другиден секако е слободен, и после ќе стигнат на време кога ќе почне вториот дел од натпреварувањето.
Најоптимистички е среда наутро. Што знам, секоја чест чим вака се решиле, а посебно на шоферите :)

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Jebite se, odoh da gledam utakmicuMakedonija je GrčkaFYROM je komunistički isprdak

зато останаа со ку*от враце :)

Член од
16 март 2010
Мислења
330
Поени од реакции
204
А кај го кажаа тоа.. на вестите Сител или некоја друга емисија ?
Мада требаше федерацијата да организира нешто поефтин превоз или пак бесплатен па повеќе ќе отидевме :)
Па како така да слушнав на вестите на Сител, дека ќе одат во Вилнус автобусите :) А да, да имаше некоја организација може и околу 2-3000 ќе се собереа :)

Член од
29 јули 2005
Мислења
2.973
Поени од реакции
178
Патот во Литванија е 2000км, и се вози отрпилика 26 часа со кола. Е сега се работи за автобус, чекање граница, почести одмори, ќе биде 10тина саати повеќе.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
За максимум два дена се таму. Значи ако појдат утре, на 7ми се таму.

Него, одеднаш... нашата група стана најслаба, имаме среќа, СУДИИТЕ НИ ГЛЕДАЛЕ НИЗ ПРСТИ и така натаму.... ЌЕ ПУКНАТ еј... ќе пукнат !!! :pos:

Ако ако, сеа сакам Бугарија да се пласира и да ги исплескаме. И сеа ако некој ме цитира дека мешам политика, ќе го пукам. Ривалство е, се’ се меша... :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Интересни ми се да ги читам хаха ќе си пукнат од мака : D
--- надополнето: Sep 4, 2011 6:32 PM ---
Да може б`лгарчето да ни се падне па да видат убаво за транспарентчето со знамето што го извадија кога играа фудбал против Англија некни.

В

Вори

Гостин
А тие копилиња ќе ги начекаме во фудбал зошто во кошарка или некој друг спорт појма немаат и никогаш не можат да одат на некое големо натпреварување.
Не можам да верувам,на сите им е криво.И на србите дури,клет народ мамето нивно.А каква почит имав кон нив.
Ама нека ми каснат од долниов и нека поцркаат од мака.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom