Maкедонија - Финска, 04.09.2011, (72:70), ЦАРЕВИТЕ СЕ ВО 1/8 ФИНАЛЕ!

Статус
Затворена за нови мислења.

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Инаку на Б92 мнозинството срби ги пердашеа своите гејски гзољупци кои се броеја на прсти така да без прерани напади.

Патем имам доста другари срби,често им упаѓам во форуми и од нивно име ми честитаат за победата над јужните кои исто така не ги трпат.

В

Вори

Гостин
Аха баш не ги трпат.Затоа се ортодокс брадерс и што уште не.Затоа ПАОК и Партизан форевер и затоа Косово је срце Србије и Македонија е Грчка.
Ама не се поднесуваат па затоа.

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Патот во Литванија е 2000км, и се вози отрпилика 26 часа со кола. Е сега се работи за автобус, чекање граница, почести одмори, ќе биде 10тина саати повеќе.
Од југот на Полска до Македонија е 24 часа, со автобус. Од Словачка до Литванија 24ч.

Проверено.

Само по воздушна линија тоа се 1500км.

http://www.distancefromto.net/distance-from/Macedonia/to/Lithuania

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Тоа дека има уште фанатици од времето на Злоба,да,тоа стои.Но кога бев пред две години во Белград приметив добар пораст на полибералните сили,бев изненаден кога добивав од скоро сите што ги знам поддршка за нашата црква и како ги нарекуваат нивните од СПЦ фашисти итн.

Може не се скроз расчистени сметките со нивните гејски гзољупци ама верувам дека со тек на време ќе им се направи една убава чистка.

Член од
29 јули 2005
Мислења
2.973
Поени од реакции
178
Од југот на Полска до Македонија е 24 часа, со автобус. Од Словачка до Литванија 24ч.

Проверено.

Само по воздушна линија тоа се 1500км.

http://www.distancefromto.net/distance-from/Macedonia/to/Lithuania
Дечки јас живеам во Литванија, и со кола до Македонија имам идено повеќе 5-6 пати. Епа искрено не знаев дека со автобус може да биде толку долг патот. Најголемиот проблем е Полска затоа што нема автопат и се вози полека + многу камиони има.

MkDon

Valencianista
Член од
22 септември 2008
Мислења
1.580
Поени од реакции
3.007
Интересни ми се да ги читам хаха ќе си пукнат од мака : D
--- надополнето: Sep 4, 2011 6:32 PM ---
Да може б`лгарчето да ни се падне па да видат убаво за транспарентчето со знамето што го извадија кога играа фудбал против Англија некни.
Каков транспарент извадиле татариве?

Член од
15 декември 2009
Мислења
770
Поени од реакции
479
Тоа дека има уште фанатици од времето на Злоба,да,тоа стои.Но кога бев пред две години во Белград приметив добар пораст на полибералните сили,бев изненаден кога добивав од скоро сите што ги знам поддршка за нашата црква и како ги нарекуваат нивните од СПЦ фашисти итн.

Може не се скроз расчистени сметките со нивните гејски гзољупци ама верувам дека со тек на време ќе им се направи една убава чистка.
Јас си се шетам со Македонски дрес и никогаш никој ништо не ми е речел...Само може да дојде некој и да ми каже - Абе ја имам роднини таму....

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.166
Поени од реакции
18.212
Најоптимистички е среда наутро. Што знам, секоја чест чим вака се решиле, а посебно на шоферите :)
Не е страшно,Охрид - Дортмунд линијата е тргнување на пр.денеска во 4:30,следниот ден во 21:00 е таму.
Литванија е отприлика иста километража околу 40-тина сати,значи ете 10 одмори по пола сат уште 5 сати.

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Дечки јас живеам во Литванија, и со кола до Македонија имам идено повеќе 5-6 пати. Епа искрено не знаев дека со автобус може да биде толку долг патот. Најголемиот проблем е Полска затоа што нема автопат и се вози полека + многу камиони има.
Во ред, тогаш соседи сме.
Автобусите не одат според трасата која ќе им ја одреди навигацијата, како што е тоа можно со кола.

Плус имаш смена на шофери секои 4 часа, со задолжителен одмор од мин. 30 мин.
Не земајќи ги во предвид сите пуш паузи кои доаѓаат на барање на кретените од автобус. Ти велам, проверено и во двата правци.

В

Вори

Гостин

Има и такви што не поддржуваат и почитуваат,ама повеќето се онакви како што кажав.
Секој подвиг што ќе го направиме го оспоруваат,секој победа е или нечиста или на среќа или судиите ни помогнале,а не знаат дека судиите секогаш се против нас.
Не сакам да ги постирам останатите коментари од српскине форуми зошто ќе настане нервоза и на темава,така да...

Pelister 2008

Ветеран
Член од
28 ноември 2010
Мислења
1.047
Поени од реакции
554
Не, првиот 4, вториот 2, третиот 0. Вечер ако Грција и Хрватска тепаат, утре Македонија и да изгуби пак ќе е пред нив, дури и ако Грција на крај имаат еден пораз а ние 2, зашто бодувањето за наредна фаза за првите 3 се прави по меѓусебните дуели а Македонија и Хрватска и Грција ги победи, не, извини, Хрватска беше победена, Грција ПОНИЖЕНА.
Ако гејците и хрватите тепаат денес, новата група би требало да изгледа вака:
Македонија 4
Русија / Словенија 4 / 2
Хрватска / Атина 2 / 0
Грузија 0
Значи две екипи со 4, две со 2 и две со 0 бодови. Да кажеме во најлошо сценарио ако сите три во втора фаза ги изгубиме, а овие со нула бодови сите ги победат, ние ќе имаме 7 бода, а нулашиве ќе имаат 6, така да ако не се лажам, мислам дека веќе обезбедивме 4-ро место во новата група и четврт-финле, нормално, ако одиме во втора фаза со 4 бода
Ај јас да ви појаснам оти гледам дека на повеќето не ви е јасно..Значи првиот пренесва 4 бода , 2 пренесва 3 бода , а последниот пренесва 2 бода !! Оти поразот се број 1 бод

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Ај јас да ви појаснам оти гледам дека на повеќето не ви е јасно..Значи првиот пренесва 4 бода , 2 пренесва 3 бода , а последниот пренесва 2 бода !! Оти поразот се број 1 бод
Ај напиши според ова сценарио кој колку бода би пренел, те молам!

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.144
Поени од реакции
46.179
Коментаторов сеа кажа дека 2 бода пренесува вториот, третиот нула. Така мислам беше и на претходното ЕП.
Со 4 бодови даље и со победа само против Грузија големи ќе ни се шансите за наредна фаза дури и со два порази ( не дека ги отпишувам ама со Грузија имаме пенал кој не смееме да го пропуштиме, за со Русија пред Се ќе сварам пораз зашто се силни, со Словенија можат да се носат иако и они играат солиден баскет и напињаат за медал увек ).

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
:pos::tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom