Јас не знам што е толку комплицирано..начинот на бодување е скоро ист како во големите првенства во ракомет и се знае дека бодовите се пренесуваат со тие репрезетации што издвојувавме победа...Денес мораше да ја победиме Финска за пласманот да ни биди конечен а не да чекаме на други да ни ја завршат работата......
Иначе јас изгледа сум малерот на македонската репрезентација...ги гледав со Монтенегро и изгубивме...решив да не ги гледам со хрватска поради помислата дека сме дезорганизирана и некарактерна екипа(за помалце да се нервирам) и оп победивме...со Грција не бев во состојба да ги гледам поради икс причини и сеуште не ми се верува дека мамичето му го споебавме...и со Финска конечно решив да ги гледам нашиве да видам во што се променија од првиот натпревар и повторно излезе нешто факинг шит
...
Само мирно постепено и сконцентрирано ќе стигниме до 1/4 финале..Русија и Словенија имаат смена на генерации и не се нешто посебно(колку што знам)..иргавме пред две години против Русија и несреќно изгубивме со 2 разлика но овој пат ќе му вратиме (ве уверувам)..!